Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za hrvatske korisnike

Facebook traži stručnjaka iz Hrvatske koji bi radio u Dublinu za plaću od 3.000 eura

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
02.08.2018.
u 10:29

Uvjeti za posao su diploma prvostupnika ili magisterij, dvije godine radnog iskustva, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu kao i tečno znanje hrvatskog jezika

Facebook je objavio oglas u kojem traže stručnjaka za tržište iz Hrvatske, a koji bi bio zaposlen u irskom Dublinu.

Zadaća odjela za tržišne operacije je briga o sigurnosti korisnika te rješavanje slučajeva u kojima je došlo do kršenja Facebookovih pravila korištenja, a zaposlenik iz Hrvatske radit će s timom za hrvatsko tržište na rješavanju prijava za potencijalno zlostavljanje, probleme s korisničkim računom, raditi na poboljšanju cjelokupnog iskustva tržišta uključujući tematska globalna pitanja.

Uvjeti za posao su diploma prvostupnika ili magisterij, dvije godine radnog iskustva ponajprije u analitičkim inicijativama, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu kao i tečno znanje hrvatskog jezika.

Iako nije istaknuta plaća za ovu poziciju, na portalu Glassdoor može se doznati kako su plaće za slične pozicije u Dublinu 36.000 eura godišnje, odnosno tri tisuće eura mjesečno. No, riječ je o bruto iznosu pa je neto plaća ipak nešto manja.

Pogledajte i video: Kako se mijenjao iPhone

 

Komentara 11

TE
tek
10:54 02.08.2018.

I nije neka plaća, i još je bruto

Avatar Behemot
Behemot
11:25 02.08.2018.

Dvosobni stanu u Dublinu je 2000 eura, plaća 3000 bruto, za samca ispadne 2000 neto. Vjerojatno se uz posao dobije i brošura gdje su javne kuhinje. Vidi se da je vlasnik fb-a štedljivi Židov.

MA
mariocibaric12345
11:46 02.08.2018.

Mislim novinar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije