Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
23 -2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • eon:

    A gospodin Šavorić, grupa BORG su isto strukturirali, a gdje je njihova nagrada!? A samog Todorića bi trebalo isto nagraditi i predati mu sada novu kompaniju u njegove ruke i onda Ministra Marića vratiti na staro mjesto.

  • Pikador:

    NAGRADE SU MASKA ZA KRIMINAL ILI NESPOSOBNOST+++ Ovo je stara metoda umjesto da se smije konstuktivno analizirati njihov rad nesposobni direktori sebi dodijele ni manje ni više nego li inozemne nagrade za „sposobnost“. Kao i Peruško nedavno su si nagrade ... prikaži još! dodijelili novi mladi direktori banaka PBZ i HPB. Peruško je sa Daličkom i grupom BORG javno pred nosom javnosti odnijeli 500 miliona i to opranog cash-a , a da o porezu ne smijemo i ne govorimo. Umjesto zasluženog zatvora i isprike Todoriću oni si međusobno dijele nagrade i pišu „Filipike“. To su zapravo Dalićkini memoari „Kako sam okrala Agrokor hineći spašavanje.“ Zapravo to je i jedini način da se izbjegne istraga BORG-a i Ramljaka Posebno. +++++++++ Da se vratim na PBZ direktora nagradu za najboljeg mladog direktora, koji je osim troška za svoju nagradu jedino unaprjeđenje je ukidanje radne subote i ukidanje po jedne smjene i to usrijed turističke sezone. Pametno dostignuće mu je još i ukidanje trećine službeničkih radnih mjesta. Vrhunac je da je još na bankomatima smanjio dnevni limit gotovine sa 5000 na 4000 kuna. Izvana gledano samo lomi ugled čuvene PBZ banke jer izgleda kao da će propasti a ne da se direktor nazadnjak nagrađuje. Ovo puno govori i o Peruškovoj nagradi.

  • Mladjan:

    Sjećam se nečeg sličnog, kada je Rohatinski dobio nagradu i veliko svjetsko priznanje,a za kratko vrijeme pokazale se neke kriminalne radnje. Mislim da će i ovdje izići dijeli na vidjelo.

Još iz rubrike Biznis

Mentorica Synthia Dodig

Žene su svjesnije pitanja kakav svijet želimo

5. FORUM EUSAIR

Oporavak turizma može doći regionalnom suradnjom i postavljanjem zajedničkih standarda

Fortrade
PROMO

Tesla nema kočnicu!