Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
5 1°C
  • wimneianeia:

    Ovo je jasan put u diktaturu fasizma, i razvaljacinu NATO pakta, ono o cemu ja svaki dan pisem, da ce oni vama uvesti diktaturu fasizma u toj mracnoj i zlocinackoj tvorevini od EU-ropske unije. Cista bolestina od provokacije, suluda, i ... prikaži još! van svake pameti.. Oni nemaju minimalne sanse protiv Amerike koja kontrolira 95% globalnog interneta, sve osim nesto malo u Kini, i milijune kilometara kablova interneta ispod mora i oceana, koje isto tako oni kontroliraju, kuda prolazi 90% svjetske trgovine. A sve se kontrolira iz Pentagona i Zeneve, gdje oni uopce nemaju pristup, tako da ih Ameri mogu u roku odmah ostaviti u mraku, i zamraciti im ineternet, i blokirati im sve banke, korporacije, poduzeca, i sve zive i mrtve informacije na internetu, radi odmazde, ako im uvedu sankcije, a na dobrome su putu. Prebolest, obicno bahacenje priglupih fasistoida iz Brisela i Berlina, pred bankrotom, i raspadom im te fasisticke tvorevine.

  • PrimoracRi:

    Vjerojatno je Slavko bio sa ovom digitalnom. sumnjam da bi se sama sjetila toga. Mentor slavko opet jaše ali sada digitanom europom.

  • stefj:

    To vam je tako, dok se drugi u svijetu bave razvojem digitalnih usluga i robotike, EU se bavi isključivo uvođenjem poreza na to. Zato EU drastično tehnološki zaostaje za Amerikom i Azijom, zato vrhunski stručnjaci i odlaze... EU već desetljećima ... prikaži još! nije iznjedrila niti jednog globalnog lidera u novim tehnologijama, niti nema nekog izgleda da ga i napravi. Čak se u Njemačkom parlamentu postavilo to pitanje i trebala je krenuti rasprava, no populizam i koalicija sa SPD-om je sve to brzo bacilo u drugi plan...

Još iz rubrike Biznis

Građevina
STATISTIKA

Vrijednost građevinskih radova drastično porasla

Energetsko-naftna konferencija u Zagrebu
PROSLAVA OBLJETNICE

U Hrvatskoj do 2050. ulaganja u energetiku 
62 milijarde eura

HEP Opskrba
PROMO

HEP Opskrba okupila najveće kupce električne energije iz cijele Hrvatske