Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Executive Sales Adria Summit

ESAS je zakon!

ESAS je zakon!
Foto: Promo
1/14
23.10.2017.
u 15:52

ESAS je ponudio znanje, pregled trendova u svijetu prodaje i marketinga, izmjenu kontakata profesionalaca iz branše te predstavlja pravi primjer modernog poslovnog skupa.

U istarskom Novigradu, u fenomenalnom Aminess hotelu Maestral prošloga tjedna održan je prvi Executive Sales Adria Summit. U tri dana, regionalni profesionalci s područja prodaje, ali i marketinga te upravljanja ljudskih potencijala imali su priliku slušati predavanja 11 vanserijskih govornika dok je glavni motivacijski govor održao Kevin Abdulrahman, najbolji govornik Bliskog Istoka, a prema mnogima i šire.

ESASov program, a i jednu od glavnih misli vodilja summita, otvorili su Vedran Sorić i Igor Belošić predavanjem o uzročno- posljedičnoj povezanosti dobrog vica i uspješne prodaje. Uz puno smijeha, objasnili su na vrlo slikovit način koliko je ključno dobro procijeniti kome ispričati kakvu vrstu šale. Uzavrelu atmosferu već nakon prvog predavanja prvog jutra preuzeo je Davor Bilman, ljudski „Skener osobnosti“, nadovezujući se na prvo predavanje i brzu procjenu kome odgovara kakva vrsta komunikacije te kako kvalitetno implementirati psihologiju u prodaju i općenito poslovanje.

A onda je došao Kevin Abdulrahman, poznat kao čovjek koji inspirira milijune, te je već u prvih par minuta svojeg govora opravdao titulu. Podsjetio nas je kako smo se kao odrasli zaboravili smijati, ali i da treba ostati prizeman i gladan novih pobjeda. Pokazao je kako pozitivan stav jednog zaposlenika može promijeniti psolovanje čitave kompanije te kako se istaknuti među konkurencijom. Najbitnije od svega, pokazao je kakav je stav koji treba imati čovjek željan pozitivnih rezultata u svojem poslovnom i osobnom životu.

Slijedili su domaći top predavači, sve bolji od boljeg: Domagoj Lipošinović, Ivana Nobilo, Hajdi Ćenan, Ana Šimunović i Danijela Kanaet, a moderatorica sva tri dana bila je Blanka Lasić.

ESAS je ponudio znanje, pregled trendova u svijetu prodaje i marketinga, izmjenu kontakata profesionalaca iz branše te predstavlja pravi primjer modernog poslovnog skupa. Uzevši u obzir kvalitetu predavanja, ali i atmosferu na ESAS-u, bez sumnje možemo zaključiti da su svi prisutni bili više nego zadovoljni te da je ESAS započeo svoj perspektivni put izvrsno.

Ono što je sigurno jest da oni koji su propustili ovogodišnje izdanje, imaju razloga za žaljenje, ali imaju i utjehu: Executive Sales Adria Summitu; ESAS 2018 sa sloganom «Prodaja je zakon». Mi bi smo samo dodali, ESAS je zakon!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije