Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao

ENT ugovorio nove poslove vrijedne 27 milijuna kuna

Gordana Kovačević
Arhiva VL
13.07.2010.
u 13:31

Ugovori su sklopljeni s mobilnim i fiksnim operatorima na tržištu Ruske Federacije, Bjelorusije, Moldavije, Gruzije i Kazahstana.

Ericsson Nikola Tesla na tržištu Ruske Federacije, Bjelorusije, Moldavije, Gruzije i Kazahstana ugovorio je nove poslove. Vezani su uz modernizaciju i proširenje mobilnih i fiksnih mreža te mikrovalnih rješenja u širokopojasnoj mreži, kao i IP orijentirana rješenja za poslovne korisnike. Ugovori su sklopljeni s mobilnim i fiksnim operatorima te poslovnim korisnicima, dugogodišnjim kupcima i poslovnim partnerima Ericssona Nikole Tesle u navedenim zemljama. Ukupna vrijednost poslova iznosi više od 27 milijuna kuna, priopćili su iz ENT-a.

Mr. sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, komentirala je nove poslove:

- Najnoviji ugovori šire komunikacijske mogućnosti na navedenim tržištima; korisnicima omogućuju nove usluge, operatorima zaradu, a poslovnim subjektima efikasnije poslovanje.

Ericsson je vodeći svjetski isporučitelj tehnologija i usluga telekomunikacijskim operatorima.

Ericsson je lider u mobilnim tehnologijama 2G, 3G i 4G te pruža podršku za mreže s više od svije milijarde pretplatnika, a ima i vodeće mjesto u upravljanim uslugama. Lista proizvoda i usluga korporacije sadrži infrastrukturu mobilne i fiksne mreže, telekomunikacijske usluge, programsku podršku te širokopojasna i multimedijska rješenja za operatore, tvrtke i medijsku industriju.

 

Ključne riječi
ent

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije