Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Eko taxi stigao je i u Dubrovnik

Eko taxi
Foto: Promo
12.07.2018.
u 14:42

Vožnje su prva tri dana jeftinije dodatnih 30 posto

Eko taxi svoje usluge od danas pruža i u Dubrovniku. Ekološki pristup, sigurna vožnja i brz prijevoz tako su stigli u još jedan grad na hrvatskoj obali, u sklopu ekspanzije Eko taxija diljem Hrvatske. Tim povodom će sve vožnje u Dubrovniku od četvrtka 12. srpnja do subote 14. srpnja biti jeftinije dodatnih 30 posto.

„Novi Zakon omogućio nam je ekspanziju na domaćem tržištu, a nakon dolaska u Split, korak prema Dubrovniku je logičan. Ovdje posebno velik broj turista očekuje kvalitetan i brz prijevoz koji im mi možemo pružiti, a sve korisnike ćemo prilikom dolaska počastiti s tri dana povoljnijeg prijevoza. Kako bismo i u Dubrovniku dokazali kvalitetu usluge i brižan odnos prema korisnicima, odlučili smo otvoriti Loyalty program te kroz njega ponuditi još niže cijene prijevoza za građane.“ – izjavio je direktor Eko taxija Mislav Munivrana.

Omiljeno turističko odredište na Jadranskoj obali bilježi kontinuirani rast potražnje i potrebe za autotaksi prijevozom, a cilj Eko taxija je odgovoriti na tu potrebu pružanjem najboljeg omjera cijene i kvalitete, posebno popustima od 30 posto na cijenu usluge za svoje buduće lojalne korisnike.

Eko taxi moguće je naručiti putem besplatne, intuitivne aplikacije te putem pozivnog centra na broj 020 432 432, a plaćanje je moguće putem bankovnih kartica (kroz aplikaciju i na POS uređaju u vozilu) i gotovinom. Cijena početka vožnje iznosi 10 kuna, dok će vožnja po kilometru biti 6, a po minuti provedenoj u vožnji 0,60 kuna. Sukladno turističkom ozračju, prtljaga se ne naplaćuje dodatno, moguća je narudžba vozila s dječjim sjedalicama, kao i vozila opremljenih za prijevoz kućnih ljubimaca.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije