Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedan posao

Đuro Đaković proizvodit će vagone za švicarskog naručitelja

Slavonski Brod: Ministar Darko Horvat u radnom posjetu Đuro Đaković Grupi
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
12.09.2020.
u 13:03

Uacns su četvero-osovinski vagoni, plod vlastitog razvoja Đure Đakovića. Prema rezultatima operativnih ispitivanja u realnim uvjetima, to su najbolji vagoni za prijevoz cementa u svojoj klasi na europskom tržištu

Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila i švicarski naručitelji ugovorili su proizvodnju i isporuku teretnih vagona Uacns u vrijednosti od 127 milijuna kuna, objavili su iz slavonskobrodske grupacije. Isporuka vagona planirana je 2021. i 2022. godine.

Uacns su četvero-osovinski vagoni, plod vlastitog razvoja Đure Đakovića. Prema rezultatima operativnih ispitivanja u realnim uvjetima, to su najbolji vagoni za prijevoz cementa u svojoj klasi na europskom tržištu. Svojim značajkama ovi vagoni omogućuju transport na svim europskim željeznicama normalnog kolosijeka.

– Ovim projektom ĐĐ Specijalna vozila potvrđuju opredjeljenje i stratešku orijentaciju prema razvoju i proizvodnji vagona specijalne namjene i izvedbe uz primjenu proizvodne opreme nove generacije, kojom tvrtka u međuvremenu zaokružuje svoje razvojne i proizvodne procese – poručili su iz Đuro Đaković Grupe.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
15:31 12.09.2020.

Pokrenite opet proizvodnju vagona s - Topom najbolja je zarada a trebat će i nama s ovakvim susjedima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije