Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudski potencijali

Drugo izdanje Adriatic Innovation Islanda bavi se inovacijama u HR-u i digitalnom transformacijom

Adriatic Innovation Island
06.05.2019.
u 16:52

Employer branding, IOT, big data i umjetna inteligencija, digitalna transformacija te inovacije u HR-u samo su neke od tema ovogodišnje Adriatic Innovation Island konferencije

Od 22. do 24. svibnja na otoku Sveta Katarina pored Rovinja održava se drugo izdanje Adriatic Innovation Island konferencije specijalizirane za teme vezane uz ljudske potencijale i digitalnu transformaciju. 

Organizacijska kultura izvor konkurentske prednosti

Jedan od predavača ovogodišnje konferencije je i Joerg Blunder Vice President za organizacijsku kulturu u Coca-Cola European Partners. Joerg će na konferenciji pokazati konkretne primjere kako je agilna organizacijska kultura dovela do konkurentske prednosti u poslovanju u zapadnim zemljama.

Alfonso Diez David je direktor ljudskih potencijala u Renault-Nissan-Mitsubishi grupi koji upravlja digitalnim tehnologijama i proučava kako one mijenjaju cjelokupni pristup ljudskim potencijalima unutar velikih poduzeća.

Teme vezane uz moderne tehnologije i inovacije

Employer branding, IOT, big data i umjetna inteligencija, digitalna transformacija te inovacije u HR-u samo su neke od tema ovogodišnje Adriatic Innovation Island konferencije. Sama konferencija traje tri dana, a organizatori često ističu da tijekom ta tri dana otok Katarina postaje najinovativniji otok u Europi. Otok je ekskluzivno zatvoren za vrijeme održavanja konferencije kako bi se osigurao ekskluzivni networking svih sudionika konferencije koji dolaze u Hrvatsku iz čak 7 zemalja svijeta.

U prodaji su trenutno dostupne Early Bird kotizacije. Više informacija o konferenciji možete pronaći na: www.innovation-island.com

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije