Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Drugačiji programi za drugačije studente

DOBA Fakultet
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
09.09.2017.
u 07:00

Rok za prijavu je 30. 9. 2017. Broj mjesta je ograničen.

Online studij potpuno je ravnopravan klasičnom studiju s jednakim standardima i sadržajima, a razlikuje se samo po načinu studiranja - prilagođen je suvremenom načinu života i svakodnevnim obvezama. Provodi se 100 % online, obveze ispunjavate uz pomoć virtualnog amfiteatra, uz podršku profesora, menadžera programa, tehničke podrške i online mentora sedam dana u tjednu. Ali ipak, motivacija za studij ovisi o vama - svaki je tjedan potrebno praktične zadatke s primjerima iz prakse predati u rokovima. Morate voljeti timski rad, umrežavanje i disciplinu, te naravno, mora vas zanimati područje studija.

Vodeći online fakultet i jedini s međunarodnom akreditacijom kvalitete online studija u jugoistočnoj Europi

DOBA provodi online studij već 17 godina, od toga već sedmu godinu za hrvatske studente na hrvatskom jeziku. Do diplome su doveli više od 3.576 zadovoljnih diplomanata. Na DOBA Fakultetu radi se na primjerima iz prakse koji se odmah mogu primijeniti na radnom mjestu, profesori su praktičari, menadžeri iz prakse koji vas skroz praktičke zadatke vode do znanja i vještina potrebnih na radnom mjestu u današnje vrijeme.

Jedini je fakultet u jugoistočnoj Europi s međunarodnom akreditacijom online studija, njihovi studenti studiraju online iz 35 zemalja svijeta.

Brine vas online diploma? Zbog ravnopravnosti oba načina studiranja, na vašoj Europskoj diplomi ne piše da ste studirali online. I još važnije, 56 % diplomanata DOBA Fakulteta napreduje na radnom mjestu. Izjave njihovih zadovoljnih studenta i diplomanata možete pogledati na poveznici.

Među kojim akreditiranim programima na hrvatskom jeziku možete birati?

Programi obuhvaćaju najsuvremenije predmete iz područja digitalnih medija, pozitivne psihologije, društvenih medija, inovativnosti u poslovanju, kreativnosti, timskog rada, kineske i ruske kulture ...

Kako do više informacija o DOBA Fakultetu?

  1. Povjerite nam koji bi vas program najviše zanimao.

  2. Za sva vaša pitanju na raspolaganju vam je menadžerica programa za hrvatsko tržište, Nuša Lazar na kontaktima nusa.lazar@doba.hr ili 091 20 82 026.

Na DOBA Fakultetu su pripremili i zanimljiv video koji prikazuje kako pored ostalih obveza postati i uspješan online student?

Želite prijaviti greške?