Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 6°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • roland:

    Znači li to da sada rade na crno? Kako je sada to regulirano? Tko plaća ozljedu na radu? Nitko! Rade, a nemaju nikakva prava iz Zakona o radu!

  • simpatican.simap:

    Ovo je smiješno i žalosno ako to nije do sada regulirano, bilo da rade preko student servisa ili ugovor o djelu ili . Svaki radnik mora biti osiguran i za svoj posao mora dobiti isplaćeno na račun i na to ... prikaži još!o biti plaćen porez. Sad će još i za bla bla prijevoz skužiti da ima puno protuzakonitih radnji, pogotovo onaj dio za sigurnost putnika.

  • stefj:

    Nije to nikakva briga za prava radnika, to je briga za prihode uhljeba. Jednostavno... Ovako kako sada rade, ugovorno, manji su doprinosi i proračun manje uprihodi. Sada će odjednom porasti cijene usluga dostava, ljudi će se buniti kako je skupo ... prikaži još! i past će promet... No, to je EU, bavi se isključivo porezima i formama, nema šanse da se nešto novo izmisli u EU. Dok Amerika i Azija stvaraju globalne tehnološke lidere, natječu se za primat u svijetu, EU jedino gleda kako nešto oporezovati, ograničiti, degradirati... Nije čudo što je nigdje u svijetu, što nije uspjela niti napraviti vlastito cjepivo. Ništa... Ma sramota...

Još iz rubrike Biznis

pozitivni poslovni učinci

U prvom kvartalu 2021. Kandit ostvario rast prihoda od prodaje za 11 posto i EBITDA za 23 posto

Plodine
PROMO

Zagreb bogatiji za još jedne Plodine

OTP grupa
PROMO

OTP grupa predstavila rezultate za prvi kvartal 2021.