Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tečaj

Dolar prema euru pao, najviše u mjesec dana

lažni dolari (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
19.04.2015.
u 23:45

Američka je valuta oslabila i prema japanskoj, za 1,1 posto, pa joj je cijena skliznula na 118,90 jena.

Na svjetskim valutnim tržištima dolar je prema euru prošloga tjedna zabilježio najveći tjedni pad u posljednjih mjesec dana jer su nove naznake slabljenja američkog gospodarstva učvrstile uvjerenje ulagača da

Fed neće već u lipnju povećati kamate.

Tečaj eura skočio je prošloga tjedna prema američkoj valuti 1,9 posto, na 1,0805 dolara.

Američka je valuta oslabila i prema japanskoj, za 1,1 posto, pa joj je cijena skliznula na 118,90 jena.

>> U valutnom ratu Kina i SAD dobili najviše, gubitnici Brazil i Japan

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:29 20.04.2015.

S obzirom, da su zadnje izlike za poskupljenje goriva bile tečaj dolara, molim sada pojeftinjenje. Inače, koji je ono od "presposobnih" ministara izjavio kako nove trošarine neće utjecati na cijenu goriva?

BO
borac2525
09:07 20.04.2015.

Hocemo sad jeftinije gorivo!!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:34 20.04.2015.

"Maras: Da, trošarine rastu, ali gorivo ne bi trebalo poskupjeti S obzirom da su cijene goriva padale, ne bi trebalo biti posebnih poskupljenja za građane, a vjerujem niti za industriju - rekao je ministar poduzetništva i obrta Maras" - izjavaava ministra koji nema dana radnog staža u realnom sektoru! I bilo bi mi drago znati koliko dugo bi ovaj sposobni ministar uspio opstati u vlastitom privatnom poslu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije