Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
19 11°C
  • Ovozemaljski:

    E tako je od 1945-te, nikako da dođe netko sa vizijom i mudima tko će se uloviti u koštac sa javnim sektorom. Maknuti 30% nepotrebnih i povečati plače onima koji to zaslužuju.

  • derin:

    U ozbiljnim zemljama recesija se pojavi, traje godinu, dvije maksimalno, ljudi smanje poreze, olakšaju administraciju i slično i iziđu, u nas dođu Milanović i linić i nabiju poreze i druga davanja protivno zdravom razumu i mi budemo u recesiji šest ... prikaži još! godina, ova vlada je učinila neke pomake ali nije napravila dublje rezove, ukratko treba srezati preskupu drzavu(uhljebi, teritorijalni ustroj, javnu upravu, agencije, udruge...) da bi konačno imali manje poreze i davanja,tj. bolji život.

  • Deleted user:

    za nas su recesija ...kriza..kamate sl...samo ekonomski pojmovi ...u hrvatskoj je na djelu ona poznata ...tko ima imat ce i vise...a onaj tko nema njemu i ne treba.... ...u hrvatskoj je slicno kao u kini ...drzavni kapitalizam...samo sto u kini ... prikaži još!i vlada kompartija...a u nas vlada kompartija hdzsdp plus notorni pupavac ...koji ljulja citavu naciju....i sl

Još iz rubrike Biznis

Wall Street, burza
INVESTIRANJE

Investiranje u doba koronavirusa: Na Wall Streetu oprema za video pozive najtraženija

Rovinj
PREDSEZONA

Hoteli, nacionalni parkovi... snižavaju cijene, restorani ne

Obrtnicima za naučnike na raspolaganju 35 milijuna kuna
MOTIVIRAJUĆE

Obrtnicima za naučnike na raspolaganju čak 35 milijuna kuna