Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendovi

DM širi mrežu hrvatskih ekoloških proizvođača

DM
Foto: DPA/PIXSELL
15.02.2018.
u 07:23

Prodaja ekološke hrane u dm-u je porasla 4,41%, od hrvatskih proizvođača 7,44%

Drogerijski lanac dm širi mrežu domaćih dobavljača ekoloških proizvoda. Ovih je dana na police ulistao i čokoladne proizvode hrvatskog brenda Raw Sweets by Mihaela koji imaju organski certifikat, proizvedeni su bez termičke obrade te su pogodni za dijabetičare i vegane jer ne sadrže šećer, laktozu i gluten, priopćili su iz dm-a. Sirove slastice proizvod su Mihaele Devescovi, poznate po internetskoj stranici sirovahrana.hr koja promiče zdravu prehranu.

Iz dm-a ističu kako im je u poslovnoj 2016./2017. prodaja ekološke hrane porasla 4,41%, a kad su u pitanju hrvatski proizvođači 7,44%. U cilju promicanja hrvatske ekološke proizvodnje i proizvođača trenutačno surađuju s njih 19, među kojima su OPG-i Veselić i Božanić, proizvođači prirodne kozmetike Olival i Priroda liječi..., koji su se pridružili i dm-ovoj kampanji “... jer najbolje dolazi iz prirode!”.      

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije