Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Deltron - savršen partner za opuštajuću klimu vašeg hotela

Deltron
30.09.2019.
u 14:13

Radi velike fleksibilnosti u izboru opreme vezane uz grijanje, hlađenje, ventilaciju i pripremu sanitarne potrošne vode, brandovi koje zastupamo: Mitsubishi Electric, Gree i MEHITS – Climaveneta, iznimno su primjenjivi kod objekata turističke namjene.

Od 1995. godine tvrtka Deltron d.o.o. pouzdan je partner u osmišljavanju, izvedbi i održavanju sustava grijanja, hlađenja i ventilacije. Od samih početaka na hrvatsko tržište uvodimo proizvode vrhunske kvalitete, a uz njihovu primjenu i inovativna sustavna rješenja.

Radi velike fleksibilnosti u izboru opreme vezane uz grijanje, hlađenje, ventilaciju i pripremu sanitarne potrošne vode, brandovi koje zastupamo: Mitsubishi Electric, Gree i MEHITS – Climaveneta, iznimno su primjenjivi kod objekata turističke namjene.

Optimalnim odabirom rješenja kod opremanja novih, adaptiranih i rekonstruiranih hotela u dosadašnjoj smo praksi već omogućili ostvarenje značajnih ušteda u troškovima za energiju korisnicima koji su nam poklonili povjerenje. Za svakog od njih personaliziranim je pristupom stvorena „klima po mjeri“ koju smo u mogućnosti ponuditi i Vama.

Rješenja vezana uz podmirenje svih termotehničkih potreba hotela predstavljaju stručni izazov te nude cijeli niz mogućnosti vezanih kontrolu i optimiranje troškova za energiju.

Optimiranje energetske potrošnje zahtijeva detaljno poznavanje tehnologije korištenja sustava, ali i iskustvo u njihovom kombiniranju, budući da je suština ostvarivih ušteda sadržana u prepoznavanju istovremenih energetskih tokova te pravilnom odabiru komponenti koje umanjuju potrebu za primarnom energijom.

Predimenzionirani i poddimenzionirani sustavi u praksi nisu rijetkost, a najčešće su posljedica nedovoljno detaljne i individualne detekcije stvarnih potreba za grijanjem, hlađenjem, ventilacijom, potrošnjom i potrebnom temperaturom PTV te održivih komponenti sustava za povrat energije i obnovljivih izvora energije uključenih u bilancu. Sustavi u kojim se krije veliki potencijal za ostvarenje ušteda svakako su sustavi mehaničke ventilacije i sustavi za zagrijavanje PTV, dok je arhitektura sustava grijanja i hlađenja optimalno odabrana ukoliko se nenametljivo uklapa u raspoloživi energetski okoliš objekta.

Odabir gostima dostupnih komponenti termotehničkog sustava hotela po modelu „manje je više“ i „mikroklima po mjeri gosta“ stvara okruženje kojem se gosti uvijek rado vraćaju. Upravo je stvaranje rješenja u kojima se kombiniraju fine tehnologije prilagođene gostu i tehnološka znanja potrebna za pravilan rad pratećih tehnoloških sustava restorana, kuhinja, praonica, bazena, wellness-a i sl.

Odabirom tvrtke Deltron d.o.o. za cjelovito rješenje termotehničkog sustava hotela omogućavamo Vam:

  • optimalan kapacitet sustava za grijanje i hlađenje uzimajući u obzir Vaš način korištenja objekta
  • uvijek dovoljnu količinu sanitarne tople vode proizvedenu uz najmanje troškove i temperature za pouzdanu mikrobiološku prevenciju
  • ugodnu i zdravu prozračenost svih prostora hotela sa komfornim udjelom svježeg zraka i optimalnom mjerom povrata energije iz otpadnog zraka
  • primjenu najnovijih tehnologija za prostore i sustave specifične namjene (restorani, kuhinje, strojarnice, garaže, priprema bazenske vode, SPA i sl.)
  • uređaje za grijanje i hlađenje u prostorima sa najnižim razinama buke i visoke razine estetike
  • dizalice topline za grijanje i hlađenje širokog spektra primjenjivosti i mogućih kombinacija, maksimalnih sezonskih SEER i SCOP koeficijenata koji garantiraju minimalnu potrošnju energije
  • korištenje iste opreme i kod zimskih vanjskih temperatura do -25 °C
  • korištenje svih vidova obnovljive energije za rad opreme za grijanje i hlađenje (zrak, tlo, podzemni vodotoci, more, sunčeva energija)
  • napredni nadzor i upravljanje radom sustava sa konstantnom i automatiziranom kontrolom potrošnje i troškova, uz istovremeno pojedinačno upravljanje koje Vašim gostima omogućuje upravljanje razinom vlastitog komfora.

U svrhu ostvarenja navedenog usluge koje pružamo su sljedeće:

  • inženjering, prodaja i montaža sustava grijanja, hlađenja i ventilacije
  • konzultantska, tehnička i edukacijska potpora
  • održavanje klimatizacijskih i ventilacijskih sustava uz garantirano brzi odziv preko servisnog tima raspoređenog po cijeloj Hrvatskoj, te namjenski u sklopu potreba turističkog sektora:
  • energetsko optimiranje složenih postojećih sustava u fazi adaptacije ili rekonstrukcije sa elaboriranjem predviđenih ušteda
  • energetsko optimiranje složenih novogradnji sa tehno-ekonomskim elaboriranjem tehničkih varijanti i postavljanjem koncepta za usuglašenu varijantu.

Neki od naših korisnika

Za rješenja i savjete vezane uz optimiranje sustava kontaktirajte naš Tehnički odjel.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije