Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjeravaju stanje

Delegacija MMF-a već je stigla u Hrvatsku!

'16.02.2012., Zagreb - U Banskim dvorima danas je odrzana redovita sjednica Vlade RH. Zoran Milanovic, Slavko Linic, Radimir Cacic.   Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
19.09.2012.
u 15:06

Izaslanstvo MMF-a razgovarat će s Vladom, HNB-om, domaćim bankarima i financijašima kako bi utvrdili najnovije stanje hrvatskog gospodarstva

Izaslanstvo Međunarodnog monetarnog fonda stiglo je u Hrvatsku, javlja Poslovni dnevnik. Delegacija MMF-a razgovarat će s Vladom, HNB-om, domaćim bankarima i financijašima kako bi utvrdili najnovije stanje hrvatskog gospodarstva.

Poslovni dnevnik neslužbeno doznaje kako je atmosfera uoči sastanka ležernija nakon što je agencija Fitch Ratings potvrdila BBB-rejting.

>> Slavko Linić: Ako nam smanje rejting, MMF je ozbiljna opcija

Ključne riječi

Komentara 8

SE
sestrićna
16:12 19.09.2012.

stigli čačića malo za uho primiti:)

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
16:43 19.09.2012.

a ko ce tu delegaciju Platit?

FE
Felicijen
15:29 19.09.2012.

Za sada samo kroje a ubrzo dolazi na red i rezanje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije