Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ BERBE

Degustacija vina za Martinje u Kutjevu

15.01.2009., Kutjevo, Venje - Vlado Krauthaker. Vinogradarsku i vinarsku tradiciju Kutjevackog kraja uspjesno vodi i nastavlja Vlado Krauthaker, ing. Agronomije, enolog, obiteljski vlasnik 'Vinogradarstva i podrumarstva Krauthaker. Na ukupno 57 hektara vi
Foto: Robert Anić/PIXSELL
14.11.2016.
u 07:00

Tvrtka Kutjevo obilježila je Martinje prezentacijom vina

– Od vinskog podruma iz 1232. do danas prošli smo kroz razne faze i izmjene vlasnika, a danas, osim vina, imamo i ratarsku diviziju te nudimo i certificirano sjeme te stočarsku diviziju i preradu mesa. Iza nas je uspješna godina, a ovim blagdanom obilježavamo kraj berbe – istaknuo je novi član uprave Kutjeva Mladen Pavić.

Gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir istaknuo je da je upravo tvrtka Kutjevo nositelj razvoja tog kraja: Iako je Kutjevo jedan od najmanjih gradova, imamo nešto po čemu smo poznati nadaleko, a to je naše vino, poručio je Budimir.      

>> S ovim aplikacijama nikada se nećete osramotiti dok ste pijani

Komentara 1

DA
danijelket
12:31 15.11.2016.

Fotografija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije