Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Znanjem rastemo'

De Botton: Bit edukacije je stvaranje izvrsnih ljudi

alain de botton (1)
Zarko Basic/PIXSELL
05.10.2013.
u 12:00

Nakon predavanja održan je i okrugli stol na temu “Priprema li nas postojeći obrazovni najbolje za izazove svakodnevnog života”.

Konferencija Znanjem rastemo, koju šestu godinu zaredom organizira Hrvatski Telekom, ugostila je Alaina de Bottona, priznatog svjetskog filozofa, autora svjetskih bestselera, vizionara i poduzetnika. De Botton je govorio o obrazovanju i potrebi za razvijanjem emocionalne inteligencije u modernom društvu. Istaknuo je važnost cjeloživotnog obrazovanja te usvajanja dodatnih znanja i vještina ključnih za dugoročan uspjeh. Predavanje Alaina de Bottona pratilo je gotovo 800 uzvanika koji su od eminentnog govornika čuli u kojoj mjeri posao može ponuditi životno ispunjenje, kako odabrati zanimanje i koje vještine osiguravaju uspjeh uz rastuće privatne i poslovne izazove. – Bit edukacije nije da razvije izvrsne zaposlenike, nego da razvije izvrsne ljude. Upravo obrazovanje ključno određuje prepoznavanje kvalitetnog okruženja u suvremenom društvu – naglasio je De Botton.

Nakon predavanja održan je i okrugli stol na temu “Priprema li nas postojeći obrazovni najbolje za izazove svakodnevnog života”.  

>> Pomoću HT-a Deutsche Telekom kupuje Telekom Slovenija?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije