Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani komunikacija

Davor Bruketa osvojio natjecanje u ukrašavanju torti: Ostavio otisak lica

bruketa
Foto: PR FOTO
1/3
18.05.2014.
u 16:42

U sklopu promocije knjige 'Priče o nedjeljnom kolaču' na Danima koumunikacija u Rovinju, neki od najistaknutijih hrvatski kreativaca pokazali su slatku stranu svoje kreativnosti, posve drugačiju od one svakodnevne...

U sklopu promocije knjige 'Priče o nedjeljnom kolaču' na Danima komunikacija u Rovinju, neki od najistaknutijih hrvatski kreativaca pokazali su slatku stranu svoje kreativnosti, posve drugačiju od one svakodnevne. Davor Bruketa (Bruketa&Žinić OM), Iva Babaja (Unex) i Jakov Vilović (Utorak), u pravom natjecateljskom duhu, okušali su se u ukrašavanju Dolceline torte, pri čemu su se posebno vrednovali kreativnost, brzina, izvrsnost i ideja. Kandidate 'slatkog natjecanja' ocjenjivali su Milana Vlaović, poznata hrvatska spisateljica i direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke Marinka Akrap. Prvo mjesto osvojio je Davor Bruketa, koji je brojne okupljene kreativce oduševio neočekivanim performansom, ostavivši otisak vlastitog lica na kremi torte.

Davor Bruketa, Iva Babaja i Jakov Vilović morali su u zadanom vremenskom roku, na individualan, vlastiti način ukrastiti Dolcelinu tortu. Iako je Iva Babaja osvojila simpatije svojih kolega, pripremivši se vrlo profesionalno te zanimljivom ilustracijom naslikala tortu, prvo mjesto odnio je Davor Bruketa, kreativni direktor i osnivač agencije Bruketa&Žinić OM. Davor je osim ukrašavanja, svojim kolegama odlučio izvesti i mini performans-otisak licem, dokazavši još jednom kako neočekivane i jedinstvene ideje uvijek budu nagrađene.

Foto: PR FOTO

>>Na natjecanja kreativnih komunikacija IdejaX i Mixx prijavljena 183 rada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije