Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirali ga

Kraš odgovara Todoriću: To je potpuno lažna i neistinita tvrdnja

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
28.09.2017.
u 21:01

"Od trenutka stupanja na snagu Lex Agrokora do danas Kraš d.d. nije naplatio niti jedne kune starog potraživanja"

Predsjednik Uprave Kraš d.d. Damir Bulić oglasio se večeras povodom današnje objave na blogu Ivice Todorića, a u kojem se Kraš proziva da je naplatio sva stara potraživanja prema Agrokoru.

- U cijelosti opovrgavamo navedeno te izjavljujemo da je riječ o potpuno lažnoj i neistinitoj tvrdnji. Od trenutka stupanja na snagu Lex Agrokora do danas Kraš d.d. nije naplatio niti jedne kune starog potraživanja. Kao što je bio slučaj i do sada, Kraš će i nadalje sa svim dobavljačima dijeliti zajedničku sudbinu u provedbi naplate starih potraživanja prema koncernu Agrokor - poručuje Bulić.

Ivica Todorić
1/6

Komentara 19

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
22:06 28.09.2017.

Treba iskoristiti priliku, jer u Remetincu nema pristupa internetu.

DU
Deleted user
22:09 28.09.2017.

Licemjer i smutljivac, bacaka se i grize kog stigne, ali vise nema udbaskog zaledja, ekipa za odstrel Perkovic/Mustac na dozivotnoj u Njemackoj, Sdp na aparatima, na trzistu samo jalove Documente, Pusici i antife sve skup niskoristi

BR
Brontops
21:22 28.09.2017.

Izbjegavati komunikaciju preko medija bilo koje vrste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije