Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it kompanije

Combis EMA mobitelima upravlja iz oblaka

Hrvoje Išek, predsjednik Uprave Combisa
Foto: Igor Kralj/Pixsell
31.05.2019.
u 14:31

Ovogodišnja Combis konferencija odvija se u Vodicama pod sloganom ‘Going beyond ideas’ ili u slobodnom prijevodu – Povrh ideja.

Combis ima iskustvo više od tisuću projekata, rekordne rezultate i drži poziciju broj 1 u konkurenciji IT kompanija. Uvijek promišljamo što možemo bolje i kako bolje koristiti tehnologiju. A najbolje primjene tehnologije predstavljamo upravo na našim okupljanjima, pohvalio se prilikom otvaranja Combisove konferencije, predsjednik uprave Hrvoje Išek.

Ovogodišnja Combis konferencija odvija se u Vodicama pod sloganom ‘Going beyond ideas’ ili u slobodnom prijevodu – Povrh ideja.

Na otvorenju Combis konferencije govorio je, Kostas Nebis, novi predsjednik uprave HT-a u čijem je vlasništvu i Combis.

Između ostalog Nebis je kazao kako HT ima sjajne ideje te vjeruje da mogu povezati sve dionike s mogućnostima koje digitalizacija donosi, bilo da je riječ o poduzećima, Vladi ili potrošačima, te im tako pomoći u transformaciji i izgradnji svjetlije budućnosti.
U sklopu konferencije jučer je predstavljeno rješenje za upravljanje mobilnim uređajima iz oblaka - Combis EMA (Combis Enterprise Mobility Administration). 
– Radi se o primjeru tehnologije u najboljem izdanju jer odgovara na tržišne potrebe uz intuitivno korisničko iskustvo i jednostavnost – kazao je Igor Dužević, direktor Odjela profesionalnih usluga i sistemske integracije.

Dužević je povodom predstavljanja nove usluge istaknuo da Combis ima daleko najveće iskustvo u Hrvatskoj kad je riječ o upravljanju mobilnim uređajima (Mobile Device Managementu), iza sebe brojne projekte i tisuće korisnika, dok je Combis EMA posebno dizajnirano rješenje koja obuhvaća najtraženije mogućnosti iz oblaka, stoji u priopćenju.

Combis EMA omogućava siguran pristup i dijeljenje poslovnih aplikacija i sadržaja, odvaja privatne od poslovnih podataka na istom uređaju, enkriptira uređaje, dopušta korištenje privatnih uređaja u poslovne svrhe (BYOD – Bring Your Own Device), detektira nekompatibilne uređaje i non-stop je dostupan iz oblaka.

Za tvrtke iz turističke branše izuzetno je bitno omogućiti zaposlenicima u pokretu istu razinu produktivnosti i korisničkog iskustva kao u uredskom okruženju, uz visoke sigurnosne standarde.

– Moderna tvrtka zapravo je mobilna tvrtka, a ovo rješenje osigurava stvaranje potrebne mobilnosti – rekao je Dean Ukota, voditelj IT tehničke podrške Arena Hospitality Grupe, jednog od prvih korisnika Combis EMA rješenja.

Uz Combis EMA, publici Combis konferencije bit će predstavljeni i produkti Combis Ara, Digital Workplace i ManageMyOperations.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije