Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROIZVOD

CO uvelo doživotno osiguranje vezano uz posmrtnu pripomoć

Croatia osiguranje
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
08.11.2013.
u 13:34

Nakon plaćanja premije, polica vrijedi cijeli život. Osigurani iznos može varirati u rasponu od 200 do deset tisuća eura, a rok otplate je od pet do 20 godina

Croatia osiguranje uvelo je doživotno osiguranje za slučaj smrti pod nazivom "Sigurna budućnost". Posrijedi je oblik štednje kojim se osiguravaju sredstva za posmrtnu pomoć, pri čemu osigurani iznos nije namjenski vezan za pokrivanje troškova pogreba, već obitelj raspolaže novcem prema vlastitoj potrebi.

Nakon plaćanja premije, polica vrijedi cijeli život. Minimalna pristupna dob osiguranika je 18 godina, a maksimalna 70 godina. Osigurani iznos može varirati u rasponu od 200 do deset tisuća eura. Rok otplate je od pet do 20 godina, a najmanja mjesečna premija osiguranja može iznositi nešto manje od tri eura. Osiguravatelj  policom jamči isplatu punog osiguranog iznosa nakon dvije godine od početka osiguranja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije