Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDNA ISPLATA

CO isplatio čak 349 mil. kn po policama života, najviše u deset godina

Željko Jukić
18.02.2014.
u 15:24

Nakon isteka police 40 posto osiguranika obnovilo je ugovor. U siječnju su ugovorili 40,20 mil. kn premije, 19 posto više nego lani u siječnju

Croatia osiguranje lani je osiguranicima životnog osiguranja isplatilo rekordnih 349 milijuna kuna, najveći iznos u proteklih deset godina. Nakon isteka police 40 posto osiguranika obnovilo je ugovor.

– U proteklih deset godina broj osiguranika koji odmah po isteku obnavljaju policu u stalnom je rastu, to je potvrda tradicije i povjerenja u program životnog osiguranja koje tvrtka ima najdulje u zemlji, od 1905. godine – prokomentirao je Željko Jukić, direktor sektora životnih osiguranja CO-a.

U siječnju je osiguravatelj ostvario 40,20 milijuna kuna zaračunate bruto premije, što je rast od 19 posto u odnosu na isto razdoblje lani.

Najčešće se ugovara klasično, mješovito životno osiguranje, rentno osiguranje kao oblik štednje za mirovinu i štedno osiguranja djece. U štedno osiguranje djece CO je uvela  preuzimanje plaćanja police u slučaju gubitka roditelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije