Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra mu srednja klasa

Burilović prodaje Mercedese koje je u HGK koristio Vidošević

Luka Burilović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
16.04.2014.
u 19:23

Burilović će se voziti u jednom od vozila srednje klase iz postojećeg voznog parka HGK.

Novi predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović odlučio je prodati Mercedese koje je za HGK nabavio i kojima se koristio njegov prethodnik Nadan Vidošević.

Upravni odbor HGK na prvoj sjednici koju je vodio Burilović, na njegov zahtjev, donio je odluku da se Mercedes CLS 350 i B200 vrate ugovornom partneru Mercedes-Benzu kako bi ih ta tvrtka prodala.

Burilović će se voziti u jednom od vozila srednje klase iz postojećeg voznog parka HGK. Hrvatska gospodarska komora imala je tri Mercedesa, a sada će im ostati samo Mercedes R klase koji će služiti za doček stranih delegacija.

>>Ima li Luka Burilović valjane uvjete za predsjednika HGK?

>>Kako se upravljalo novcem: Tvrtke, stanovi, mercedesi, umjetnine...

Komentara 3

JN
Justice.No.1.
21:23 16.04.2014.

Bravo Burilovicu!! Konacno jedan normalan covjek u gospodarstvu!!

RP
ruzni patak
21:25 16.04.2014.

Gospodin obecao gospodin ispunio svaka cast

DO
doktorica
07:22 17.04.2014.

Burilović će se voziti u jednom od vozila srednje klase iz postojećeg voznog parka HGK. ....pa zar oni imaju vozni park?!...u ovakovoj siromašnoj državi bi se morali voziti svojim vozilom na svoj teret kao i ostali građani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije