Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrade

Bruketi i Žiniću Cropak za ambalažu ulja Chiavalon

dizajn
Foto: Privatni album
1/2
15.06.2018.
u 08:31

Agenciji Bruketa&Žinić&Grey ovo je sedma Cropak nagrada, a druga za suradnju s OPG-om Chiavalon iz Vodnjana.

Agencija Bruketa&Žinić&Grey osvojila je nagradu Cropak za najbolji dizajn ambalaže za Chiavalon poklon izdanje maslinova ulja.

Obitelj Chiavalon, koja je među najnagrađivanijim proizvođačima ekstra djevičanskih maslinovih ulja u Hrvatskoj, htjela je snažnije komunicirati porijeklo svojih maslinovih ulja. Stoga im je agencija osmislila ambalažu inspiriranu tradicionalnom arhitekturom i umjetnošću u Istri, filmom, glazbom i vodnjanskim muralima spajajući povijesno i suvremeno nasljeđe.

Agenciji Bruketa&Žinić&Grey ovo je sedma Cropak nagrada, a druga za suradnju s OPG-om Chiavalon iz Vodnjana.,

Umorni ste i bezvoljni? Ovo je hrana koja će vam vratiti energiju!

dizajn
1/10

 

Komentara 2

LU
Lujo123
09:58 15.06.2018.

bruketin čaća je bil direktor u HEP - u, pa je na račun HEP - a opremil sina silnom opremom (PC - i, ploteri, skeneri, ekrani, telefoni i td.). Poslove na kojima je sinek "zaradil" velile novce tatek je organizirall isto preko HEP -a. I sad je sinek "uspješan" podizetnik! Bljuv!!

AN
antonelić
10:51 15.06.2018.

ja se sjećam top menađerice , starije podpredsjednice koncerna agrokor , gospođe ljerke puljić ... tako sposobne žene nismo imali od osamostaljenja ( prije nje samo je jovanka budisavljević broz bila tako sposobna ) ... ljerkica je dobila osam nagrada za ženu godine i postala simbol uspjeha hrske žene ... ne bih volio da se slično desi sa agentima bruketi i žiniću ... da završe kao ljerka ili ne daj bože kao uspješni bankar siniša košutić zvani unuk , koji se šeće besposlen po terazijama ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije