Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Infarkt

BKS banka poslovnice opremila defibrilatorima, radnici na obuci

doktor
VL FOTO
21.08.2010.
u 08:00

Dio je to zdravstvenog programa “S bankom do zdravlja“ koji je 2010. posvećen krvožilnom sustavu. I hrvatska će podružnica provoditi zdravstveni program

Uprava austrijske BKS banke opremila je svoje najveće poslovnice defibrilatorima, a zaposlenici će proći tečaj prve pomoći i oživljavanja. Dio je to zdravstvenog programa “S bankom do zdravlja“ koji je 2010. posvećen krvožilnom sustavu.

Austrijski ministar zdravstva Alois Stöger dodijelio im je ove godine certifikat za promicanje zdravlja na radnome mjestu. Program kane širiti i na ostale zemlje u kojima grupa posluje. Iz hrvatske BKS banke, koja je preuzela nekadašnju Kvarner banku sa sjedištem u Rijeci, potvrdili su da će i oni provoditi zdravstveni program. Hrvatska je članica u prvom polugodištu 2010. povećala bilančni iznos s 81 na 98 milijuna eura, što je porast od 20 posto.

Odobrili su 63,9 milijuna eura kredita te dokapitalizirali banku sa 60 na 120 milijuna kuna. U Austriji imaju polugodišnju dobit 22 milijuna eura, s rastom od 11,9 posto.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
23:26 21.08.2010.

Prije 6 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

ED
eddinger1
15:29 22.08.2010.

Kad se povise kamatne stope i kad klijent uđe u BKS poslovnicu i kad sazna da mu je rata uvećana za 200 eurića mjesečno - više nema zime! Tu je tim mladih, nacerenih manekena bankara sa defibrilatorima koji će se pobrinuti da kredit otplati do zadnje lipe. Nema izvlačenja. He, he...

FE
Felicijen
21:03 22.08.2010.

Ove će jeseni takve ekipe trebati i na blagajnama dućana gdje kupujemo špeceraj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije