Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Besplatni vodič za sve čitatelje: Kako trgovati na svjetskoj burzi online

Fortrade
Foto: Promo
13.05.2020.
u 14:05

Ponovno otvaranje svjetskih gospodarstava prošlog tjedna je bilo u središtu pažnje, što znači da je razvoj situacije po pitanju virusa korona i dalje glavni čimbenik tržišnih kretanja.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati online na svjetskoj burzi (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili žele saznati više, pripremio je besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovdje.

SAD i Kina su vodile pregovore, a obje strane su objavile napredak po pitanju poštovanja obaveza prve faze trgovinskog ugovora, što je smanjilo zabrinutost. Podaci o radnim mjestima van poljoprivrede i stopa nezaposlenosti u SAD objavljeni su u petak. Rezultati nisu bili tako loši kao što je to bilo očekivano, što je dodatno potaklo samopouzdanje investitora.

Američke dionice su tijekom tjedna dobile na vrijednosti, uz podršku jačanja tehnološkog sektora. Iako su ulagači nedavno prodavali dionice što je izazvalo pad burzi, neki dioničari su odlučili kupiti dionice iz tehnološkog sektora, kao i sektora online prodaje, što je pružilo podršku ovim industrijama. Paypal je prošlog tjedna objavio zaradu bolju od očekivane.

Cijena nafte je prošlog tjedna skočila i nadoknadila najveći dio nedavnih gubitaka nakon što su gospodarski podaci sugerirali da kapacitet za skladištenje ne opada tako brzo kao što je to bilo očekivano.

Besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 81% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije