Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Badel 1862

Markotić predsjednik uprave, a dva nova člana Janko Štefanek i Domagoj Jelenc

Ivo Markotić
Marko Lukunic/PIXSELL
08.03.2018.
u 07:02

Novi članovi uprave dolaze iz Labuda u sastavu Meteor grupe, koja sada u Badelu ima oko 84 posto vlasništva

Ivo Markotić, dosadašnji generalni direktor Badela 1862 imenovan je predsjednikom uprave društva, a Janko Štefanek i Domagoj Jelenc dva su nova člana uprave, odluka je NO-a Badela objavljena jučer na Zagrebačkoj burzi. Štefanek će biti odgovoran za nabavu, financije i računovodstvo, a na mjesto člana uprave Badela došao je s pozicije direktora financija i nabave u Labudu.

Jelenc je u Labudu obnašao funkciju direktora za integraciju i restrukturiranje, dok će transferom u Badel unutar Meteor grupe biti odgovoran za lanac opskrbe, informacijske tehnologije i ljudske potencijale. Meteor grupa nedavno je dokapitalizirala Badel s 30 mil. kuna, postavši njegov većinski vlasnik s udjelom oko 84%. Nakon završene predstečajne nagodbe, tijekom koje je Badel na čelu s Markotićem poslovanje preokrenuo u pozitivu, tvrtka već treću godinu bilježi dobit, radi na razvoju novih proizvoda i otvaranju novih tržišta te na projektu modernizacije svojih vinarija u Benkovcu i Daruvaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije