Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aztn

Sumnja na monopol Grand auta na tržištu

Land Rover Discovery
Foto: Land Rover
13.06.2015.
u 08:00

Grand Auto nema diskrecijske ovlasti odlučivati hoće li zainteresirane poduzetnike primiti u ovlaštenu mrežu servisera Land Rovera i Jaguara ili ne

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja pokrenula je postupak utvrđivanja zlouporabe vladajućeg položaja tvrtke Grand auto na tržištu usluga popravaka i održavanja motornih vozila marke Land Rover i Jaguar, kao i prodaje rezervnih dijelova za ta motorna vozila na teritoriju Hrvatske.

Grand Auto nema diskrecijske ovlasti odlučivati hoće li zainteresirane poduzetnike primiti u ovlaštenu mrežu servisera Land Rovera i Jaguara ili ne, priopćili su iz AZTN-a.

>>AZTN: Ivica Todorić se riješio 30 trgovina

>>AZTN odobrio Sparovo preuzimanje 20 trgovina Dione

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije