Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnosi s investitorima

Atlantic, Podravka i Valamar dobitnici 11. nagrade Poslovnog dnevnika

22.10.2020.
u 15:05

Važnost transparentnosti naglasio je glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević kazavši kako je ona u izravnoj vezi s poslovanjem kompanija.

Atlantic, Podravka i Valamar Riviera dobitnici su 11. nagrade Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima. Priznanja su dodijeljena na konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije koja se održava u Rovinju, a važnost transparentnosti naglasio je glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević kazavši kako je ona u izravnoj vezi s poslovanjem kompanija.

Treću nagradu dobio je Valamar Riviera, a preuzeo ju je Filip Močibob, voditelj odnosa s investitorima u toj kompaniji. Močibob je naglasio kako kompanija uspješno upravlja novim okolnostima, a pri tome je posebno zahvalio svim dionicima uz čiju su podršku sačuvali sva radna mjesta i očuvali likvidnost čime su stvoreni temelji za snažan oporavak u 2021. godini. Močibob smatra da Hrvatska ima priliku nametnuti se kao vodeća destinacija na Mediteranu, a fokus ove turističke kompanije u narednom će razdoblju biti projekti nakon normalizacije turističkih i ekonomskih tokova.

Irena Ivanković, voditeljica odnosa s investitora u Podravci koja je dobila drugu nagradu istaknula je kako je ta prehrambena kompanija prije pandemije preferirala susrete uživo sa investitorima, poput razgledavanja proizvodnih pogona i degustacije proizvoda. No, to se ove godine moralo promijeniti. Neizvjesnost je donijela velike promjene kod izdavatelja i investitora i morali smo unijeti promjene, kazala je Ivanković. Prva nagrada otišla je Atlantic Grupi, a Ivana Bračun, voditeljica odnosa s investitorima u toj kompaniji, naglasila je da upravo u ovom razdoblju transparentnost dobiva na važnosti. „Uloga je i nadležnih institucija u promicanju transparentnosti“, zaključila je Bračun.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:39 22.10.2020.

Citiram:"Močibob smatra da Hrvatska ima priliku nametnuti se kao vodeća destinacija na Mediteranu." Čini se, da pod pojmom Mediteran misli na Jadransko more.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije