Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi na ZSE

Atlantic Grupa zatražila prijelaz u elitnu kotaciju

Emil Tedeschi
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
01.09.2018.
u 14:47

U petak je burza zaprimila Atlanticov zahtjev za prijelaz u Vodeće tržište

Atlantic je prva kompanija koja je odlučila dionice uvrstiti u novu, najvišu kotaciju Zagrebačke burze.

U petak je burza zaprimila Atlanticov zahtjev za prijelaz u Vodeće tržište koje traži ispunjavanje i pridržavanje 12 strogih zahtjeva što se tiče razine transparentnosti prema investitorima. Burza će pridržavanje tih zahtjeva provjeravati svakih šest mjeseci, a u slučaju pada na provjeri, kompanija se isključuje.

Kako je kazao član Uprave Zagrebačke burze Tomislav Gračan, odluka o prijemu Atlantica u Vodeće tržište bit će donijeta početkom idućeg tjedna.

Komentara 4

HR
Hrabraja
15:48 01.09.2018.

Ako je to istina te marke iz Sinja su najbolja investicija poreznih obveznika. Ja bi mu dao bi sve milione iz brodogradilišta , jer ocito zna sto radi.

ST
stric8
15:09 01.09.2018.

...gdje je zapeo miro bulj u najavi predočenja dokaza kako su Tedeskiji pokupili milijune tadašnji njemački maraka iz Sinja koji su dobiveni kao pomoć 1990-e godine nakon velikog potresa.... izgleda da je i on uletio u raspodjelu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije