Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanja

Atlantic, Ericsson NT i HT imaju najbolje odnose s ulagačima

Poslovni dnevnik,nagrada
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
16.10.2014.
u 20:05

Poslovni dnevnik nagradio tvrtke s najboljim odnosima s investitorima

Atlantic grupa, Ericsson Nikola Tesla i Hrvatski telekom ovogodišnji su dobitnici nagrade Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima. Nagradu je na 3. ujedinjenoj konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije, koja se održava u Rovinju, dodijelio Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Nagrada se dodjeljuje već peti put, a njome se odaje priznanje investicijske zajednice tvrtkama koje imaju fer odnose prema investitorima. Treću nagradu uime HT-a preuzeo je Kai-Ulrich Deissner, član uprave i glavni direktor za financije. Drugu nagradu je preuzeo Miroslav Kantolić, član izvršnog poslovodstva Ericsson Nikole Tesle koji je istaknuo da ovu nagradu kompaniju dobiva u godini obljetnice rada.

Atlantic grupa po prvi puta je dobila prvu nagradu, a kako je izjavila Maja Barać Adrinek, voditeljica odnosa s investitorima i poslovnog razvoja Atlantic grupe, nagrada je “obveza i za druge godine”.

– Transparentnost u financijskoj komunikaciji neizostavna je karika prilikom ulaganja. U Atlantic grupi smatramo da je transparentnost vrlo isplativa za kompaniju – naglasila je Barać Adrinek.

U konkurenciju za nagradu za odnose s investitorima ulaze tvrtke iz sastava indeksa CROBEX te kompanije koje su uvrštene na Službeno tržište Zagrebačke burze.

>>Dan bez milijunaša, dobitnik Valamar Riviera

>>Hrvatske tvrtke šute, ali štete bi mogle biti milijunske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije