Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži namiru

Ankica Mamić traži stečaj Validusa i kamate

ankica mamić
VL
05.10.2011.
u 12:00

Varaždinski Validus u problemima je nakon posrtanja Fima grupe, čiji je osnivač Milan Horvat osumnjičen u aferi Spice

Varaždinskoj tvrtki Validus stigao je novi zahtjev za pokretanje stečaja od njihove PR agencije IM&C, a zbog duga od 557.268 kuna i zatezne kamate od 128.339 kuna, priopćeno je na stranicama Zagrebačke burze. Pokretanje stečajnog postupka razmatrat će se 10. listopada na Trgovačkom sudu u Varaždinu. – To smo morali pokrenuti zbog zakona, a nadamo se da ćemo s drugim vjerovnicima naći rješenje – kaže Ankica Mamić, vlasnica agencije IM&C i stručnjakinja za PR.

Ta je agencija godinama radila za Fima grupu Milana Horvata, koji je opet u pritvoru zbog afere Spice. On je i najveći dioničar Plurisa, tvrtke koja je naslijedila Fimu, a koja je najveći dioničar Validusa. A. Mamić je i u Nadzornom odboru Vaba banke, gdje je Validus najveći dioničar. IM&C vodi PR i za Agrokor te za Radimira Čačića.

Komentara 2

MA
margaritas
22:36 05.10.2011.

cacic suvlasnik svih ovih firmi

MO
Moskvich
17:43 06.10.2011.

AAA bože moj ima li u ovoj državi igdje išta pošteno jadna li smo nacija kad dozvolimo da nam ovako rastaču državu razni mešetari koji su povrh svega glupi ali i takvi nas uništavaju i bogate se na naš račun jad i bjeda čovječe sjedi i plači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije