Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Andrija Topić imenovan novim članom Uprave i glavnim direktorom za razvoj poslovanja Tokića

Andrija Topić
05.02.2020.
u 14:17

Na novu poziciju dolazi nakon višegodišnjeg rada na strateškim projektima, a ostaje zadužen i za prodaju i ekspanziju Tokića na stranim tržištima

Dosadašnji izvršni direktor za razvoj poslovanja tvrtke Tokić, Andrija Topić, od 1. siječnja 2020. imenovan je novim članom Uprave i glavnim direktorom za razvoj poslovanja (CGO) vodeće hrvatske tvrtke u distribuciji auto dijelova.

„Ponosan sam biti dio Tokić tima ali i kulture tvrtke koja kontinuirano ulaže u razvoj zaposlenika te se svaki dan trudi pronaći inovativne i održive načine usluživanja naših kupaca, koji kreiraju dodanu vrijednost za sve sudionike u tom procesu. Naša priznanja, poput nedavnog Future Shapersa (prestižno priznanje ELITE Programa Londonske burze), rezultat su predanog rada svih naših djelatnika, koji su pokretač našeg daljnjeg razvoja. Jedna od osnovnih filozofija u Tokiću upravo je predanost zaposlenicima i njihovom napretku, jer želimo da oni takav pristup prenose i u svakodnevnu komunikaciju i uslugu s kupcima“, izjavio je Topić.

Na novu poziciju dolazi nakon višegodišnjeg rada na strateškim projektima, a ostaje zadužen i za prodaju i ekspanziju Tokića na stranim tržištima. Poslovni menadžment diplomirao je na Lock Haven University of Pennsylvania (SAD), dok se na Sveučilištu Oxford (UK) usavršavao na području projektnog menadžmenta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije