Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 8°C
 • Avatar bereza
  bereza:

  Danas slušam razgovor sa sindikalnim zastupnikom zaposlenika \"Novog lista\". On kaže da je \"Glas Istre\" dužan \"Novom listu\" određeni iznos. Ako je to točno, kako je moguće da dužnik uopće smije doći u situaciju da dobije vlasništvo nad svojim vjerovnikom? ... prikaži još! Ovo su i dalje teške muljaže! Nekome, zna se, odgovara da se novinarima \"Novog lista\" začepe usta i da ih se rastjera, kao što je učinjeno u \"Glasu Istre\" pod istim ovim \"poduzetnikom\".

 • Arwen Aragorn:

  Nije vrijeme da se Novom Listu začepe usta, već da se konačno otčepe! Novi List taji apsolutno sve muljaže, koje se u Rijeci već duže vrijeme događaju! Novi List uopće ne piše o tome koliko je do sada novca utrajbano ... prikaži još! u nikad realizirane gradske projekte tj. projektnu dokumentaciju za njih, primjerice za nikad izgrađeni autobusni kolodvor, za gradsku biblioteku koja se gradi već 10 godina, a od nje ni cigle, te muzej suvremene umjetnosti i slične projekte. Da je Novi List pisao o stvarnom stanju u Rijeci, ne bi poduzetnici propadali ne podnoseći cijene gradskih prostora itd. itd. Vrijeme je da novi vlasnik PROBUDI NOVI LIST IZ ZIMSKOG SNA. ILI GA UGASI!

 • mravac8:

  Arwen Aragorn Novine pišu vijesti i reportaže. Za muljaže zadužena je policija. Što se tiče projekata Hrvatska nije Sovjetski Savez pa da Država , jer i Gradovi su dio državnog aparata izvodi projekt. Projekte u kapitalističkim, demokratskim država izvode poduzetnici. ... prikaži još!ci. Zašto pošteni poduzetnici ne žele doći u Rijeku? Zato što ne žele doći niti u Hrvatsku, Rijeka je, nažalost, dio Hrvatske. Mito, korpucija, ksenofobija otjeralo je svakog poštenog poduzetnika kojem je palo na pamet doći ovdje. Zatim, iz tvog posta smrdi HDZ-ova pokvarenost, budući da si vjerojatno jako dobro svjesna da Gradovi nemaju NOVACA. Pa ne mogu ni graditi ništa. Jer za sve treba novac, a novac ostaje ovoj centraliziranoj državi. Novcem upravlja Zagreb, Gradovi dobijaju mrvice. Naravno, ako su politički OK poput Zadra onda dobijaju puno, ako nisu poput Rijeke odna dobijaju jako malo.

Još iz rubrike Biznis

Izvršna direktorica Američke trgovinske komore Andrea Doko Jelušić
Istraživanje o poslovnoj klimi

Američka trgovinska komora navela tri najveća nedostatka i prednosti Hrvatske

Anđelka Strajher, predsjednica uprave Megatrend poslovnih rješenja
Megatrend poslovna rješenja

Kada brzo nije dovoljno brzo

Zračna luka Franjo Tuđman
Redovite promjene

Na manevarskim površinama Zračne luke Franjo Tuđman izmijenjene oznake i znakovi