Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fina, Iventa...

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan

posao
Thinkstock
20.06.2018.
u 12:49

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Fina, vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na 4 pozicije u Zagrebu! Traži se IT arhitekt – viši specijalist ili ekspert (m/ž), Viši specijalist za pravnu podršku (m/ž), Pomoćnik direktora Sektora usluga za financijsku industriju (m/ž) te Tehničar za održavanje opreme - referent (m/ž). Ukoliko želite postati dio moderne institucije izgrađene na polustoljetnom iskustvu i uspješno provedenim projektima od nacionalne važnosti, provjerite uvjete za pojedine natječaje putem linka. Sretno s prijavama!

Kuehne + Nagel Group, uspješna međunarodna grupacija s više od 76.000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1.300 lokacija, zapošljava na poziciji: Suradnik u obračunu plaće (m/ž) u Svetoj Nedelji. Imate li 5 godina iskustva u obračunu plaća, aktivno koristite engleski jezik i poznajete rad na računalu, a krase vas analitičke sposobnosti? Prijavite se putem brze prijave!

Iventa zapošljava na poziciji: Head of Logistics & Administration (m/ž) za rad na području Hrvatske. Vaši budući zadaci uključuju tehničku i komercijalnu odgovornost za logistiku, ljudske resurse i financije, osiguravanje glatkih lanaca opskrbe i postupaka administracije te vodstvo i razvoj zaposlenika. Također, vaša će zadaća biti osiguravanje ukupnih rezultata i uspjeha tvrtke te vitalna veza između austrijskog sjedišta i hrvatske tvornice. Prijavite se putem linka.

Illustro d.o.o., tvrtka za informatički inženjering i konzalting sa dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, razvoju i implementaciji složenih poslovnih sustava, zapošljava Programera/Projektanta poslovno informacijskih sustava (m/ž) u Rijeci. Od vas se očekuje odgovornost, sposobnost za rad u timu, komunikativnost, spremnost na konstantno učenje i usavršavanje te samoinicijativnost u radu. Prijavite se ovdje.

Hotel Labineca d.o.o. zapošljava na 2 pozicije! Poslodavac traži Konobara (m/ž) i Barmena (m/ž) u Gradcu, na Makarskoj rivijeri. S obzirom na blizinu plaže, različite vrste obiteljskih soba, kao i na raznolikost usluge, Hotel Labineca idealno je odredište za obiteljski turizam. Pridružite se timu, kliknite na oglase! Sretno!

Deegloo d.o.o. (Digital Igloo), mlada tvrtka s mladim i ambicioznim timom usmjerenim ka razvoju kvalitetnog softvera za američko tržište, ima otvoreno radno mjesto za Java Spring engineera (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi rad u ugodnoj atmosferi, plaću u skladu s razinom iskustva, plaćene bonuse u ovisnosti o postignućima, plaćene treninge i edukaciju te brojne druge pogodnosti. Provjerite sve na linku i na vrijeme se prijavite.

Intea d.d., tvrtka koja projektira, integrira i isporučuje sustave automatizacije i procesnog upravljanja te vodi sve faze automatizacijskog projekta, proširuje svoj tim! Zapošljava na radnom mjestu: Projektant inženjer - Programer sustava automatizacije (m/ž) u Zagrebu. Za ovaj posao trebate tečno govoriti engleski jezik, imati diplomu s FER-a ili srodnih fakulteta, imati interes za područje automatizacije u industriji i energetici te biti spremni na češća i dulja putovanja u inozemstvo (do 3 mjeseca bez prekida). Prijavite se ovdje.

Media Polis d.o.o., full service marketinška agencija koja svojim klijentima nudi usluge razrade komunikacijske strategije, media planiranja i zakupa oglasnog prostora, zapošljava na poziciji: Performance Marketing Specialist - Junior/Senior (m/ž) u Zagrebu. Traže analitičnu i pedantnu osobu, koja posjeduje znanje iz digitalnog marketinga, te je spremna učiti i usavršavati se. Prijavite se ovdje.

Zelene tehnologije d.o.o., zbog značajnog povećanja opsega posla i pokretanja novih IT projekata (izvan samog sektora zaštite okoliša i gospodarenja otpadom), ima potrebu za zapošljavanjem više djelatnika informatičke struke (m/ž) te ima raspisan natječaj za Voditelja razvoja (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje vođenje i koordiniranje razvoja novog .NET programskog rješenja, upravljanje manjim razvojnim timom te samostalno planiranje i vođenje razvojnog projekta. Prijavite se brzom prijavom i sretno!

AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o., najbrže rastuća tvrtka u području profesionalne foto, video i audio opreme, zapošljava Prodajnog specijalista za foto opremu (m/ž). Očekuju vas stimulativna primanja te rad s najnovijim tehnologijama. Mjesto rada: Zagreb. Prijaviti se možete ovdje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije