Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pliva, Pevec...

Ako ste u potrazi za poslom, evo što se nudi ovoga tjedna

posao
Foto: Thinkstock
12.06.2018.
u 13:58

Pepco je otvorio radno mjesto za voditelja trgovine (m/ž) u Daruvaru

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

PPD otvorio je radno mjesto na položaju project assistant (m/ž) u Zagrebu. Za ovaj posao trebate izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine kako biste istodobno obavljali više zadataka. Odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te poznavanje računalnih alata uvjet su za prijavu. Detalje potražite na linku.
 
GE Global Operations, svjetska digitalna industrijska tvrtka, zapošljava na položaju lead operational controllership analyst (m/ž) u Karlovcu. Za ovaj posao trebate znanje iz računovodstva ili ekonomije, iskustvo u poreznom području, dobro poznavanje US GAAP-a, hrvatskih računovodstvenih i poreznih zakona te izvrsno poznavanje hrvatskog i engleskog jezika. Prijavite se putem brze prijave ovdje.

Pliva zapošljava stručnjaka za planiranje proizvodnje (m/ž) u Zagrebu. Glavna odgovornost na ovom poslu uključuje osiguravanje pravovremene raspoloživosti proizvoda prema zahtjevima tržišta. Koje sve uvjete trebate zadovoljiti? Provjerite na linku i sretno s prijavama!

Q Experience, mlada tvrtka s ambicioznim planovima traži komunikativne, poduzetne i ambiciozne ljude! Trenutačno zapošljava specijalista u službi za korisnike (m/ž) u Zagrebu i Varaždinu. Ako odlično poznajete njemački, švedski, poljski, nizozemski, talijanski ili francuski jezik, informatički ste pismeni, komunikativni, volite rad u timu i imate snažnu želju za učenjem, ovo je prilika koja se ne propušta! Klik na link!

LPP Croatia d.o.o., vodeći modni trgovački lanac odjećom u Poljskoj, otvorio je četiri radna mjesta u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu! Store manager, logistic & loss prevention officer, samo su neke od pozicija koje možete potražiti na linku, pravovremeno se informirati o uvjetima i prijaviti se na vrijeme. Sretno!

Pepco, europski diskontni lanac, otvorio je radno mjesto za voditelja trgovine (m/ž) u Daruvaru. Očekuje vas prijateljska organizacijska kultura, popust za djelatnike, siguran posao i stimulativna primanja. Imate li najmanje srednjoškolsko obrazovanje? Volite raditi s ljudima i imate iskustvo rada u trgovini? Prijavite se putem brze prijave!

Tekstilpromet vodeća je tvrtka u trgovini i distribuciji odjeće, tekstilnog repromaterijala i pribora u regiji. Trenutačno proširuje svoj tim u Zagrebu i zapošljava voditelja maloprodajnog formata (m/ž) s iskustvom te razvijenim komunikacijskim i prodajnim vještinama. Ako ste uz sve to zaljubljenik u modu i vidite se kako radite s brendovima poput Gerry Webera, Manga, prijavite se putem linka.

Pevec zapošljava voditelja programa u prodajnom centru (m/ž) u Makarskoj. Na ovom ćete poslu preuzeti odgovornost za ostvarenje plana prometa programa, odgovornost za pridržavanje propisanih vizualnih standarda te ćete samostalno upravljati timom djelatnika. Klikom na brzu prijavu poslat ćete svoje podatke poslodavcu. Stoga ne oklijevajte i sretno!

Plodine zapošljavaju na poziciji: Referent nabave (m/ž) u Kukuljanovu. Poslodavac nudi temeljito uvođenje u posao, stimulativna primanja te profesionalno, dinamično i ugodno radno okruženje. Od vas se očekuje SSS ekonomskog smjera, proaktivnost, usmjerenost na postizanje ciljeva, dosljednost u provođenju poslovnih procesa te dobro poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Želite li postati dio tima, prijavite se putem brze prijave na posao.hr-u!

Danfoss zapošljava na poziciji: Sales Excellence Consultant (m/ž) na području Hrvatske, Poljske te Bugarske. Ako imate strast prema prodaji, a zanima vas internacionalno okruženje te osobni poslovni rast, provjerite sve potrebne uvjete kako biste se pridružili ovom timu. Detalji su ovdje. Sretno!

Komentara 2

MU
mulag
14:44 12.06.2018.

sve je to luk i voda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije