Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Aircash ti omogućava trenutačnu nadoplatu ENC uređaja, doznaj kako

Aircash
Foto: Aircash
1/5
09.06.2020.
u 11:00

Uz Aircash, odmah provjeri stanje i nadoplati ENC uređaj, a to mogu učiniti fizičke i pravne osobe uz isporuku R1 računa. Ne propustite akciju u kojoj vam pri prvoj nadoplati ENC-a, Aircash daruje 50kn

Aircash je prvi hrvatski fintech koji je na tržište izbacio vlastiti digitalni novčanik, a ta je hrvatska kompanije u vrlo kratkom roku napravila veliki rast. Trenutačno se tom aplikacijom koristi više od 100.000 korisnika, koji ostvare 50 milijuna kuna mjesečnog prometa slanja novca i plaćanja. Aircash je licencirana institucija za elektronički novac s licencom Hrvatske narodne banke, koja vrijedi u svim državama Europske unije. Aircashovim digitalnim novčanikom možete slati novac drugim osobama iz Hrvatske, ali i inozemstva, a vrlo jednostavno i lako samo jednim klikom, ako ste korisnik te aplikacije, možete iz bilo koje države u svijetu, uplatiti novac kreditnim i debitnim Visa, Maestro i MasterCard karticama. Novac u gotovini možete uplatiti na svim kioscima Tiska i Ina benzinskim postajama diljem Hrvatske. Aircash aplikacija omogućuje vam i plaćanje usluga Hrvatske lutrije, igranje online igre, a uplata Aircash aplikacijom osigurava vam željenu privatnost i sigurnost.

Foto: Aircash

Uz Aircash digitalni novčanik možete nadoplatiti playstation bonove, kao i one za mobilne usluge  odnosno Simpa, Bonbon, A1, Tomato i Tele2 bonove, uređaje ENC-a, ali i platiti parking. Aircash je u suradnji s PBZ-om uveo tržišnu inovaciju koja vam omogućuje isplatu novca s Aircasha na svim bankomatima PBZ-a i to bez naknade, nije vam čak potrebna kartica kao ni račun u banci. Znači, iz Beča do Zagreba u samo par sekundi i uz nekoliko klikova možete do gotovine na PBZ bankomatima

Nadoplata ENC uređaja

Nadoplata ENC uređaja zna biti dosta izazovna, od dolaska na prodajno mjesto, kupnje bona, potom slanje SMS poruke...a pritom svaki puta morate unositi broj ENC-a zna što zna biti zamorno  kao i provjera stanja na  ENC uređaju.  Koliko ste puta došli na naplatne kućice da bi shvatili da nemate dovoljno novca na ENC-u? Kako izgleda nadoplata ENC-a uz Aircash aplikaciju? Puno jednostavnije, a evo što trebate napraviti:

1. Uđite u Usluge te odaberite ENC UREĐAJ

2. Upišite 12-znamenkasti kod koji se nalazi na dnu ENC uređaja

3. Upišite e-mail adresu na koju želite da vam dolaze računi te kliknite na "Spremi ENC"

4. Upišite iznos koji želite nadoplatiti i potvrdite transakciju.

I tvoj ENC uređaj je trenutačno nadoplaćen iz Aircash novčanika uz minimalni popust od 21,74% . Ne zaboravite, morate imati novca na Aircash novčaniku kako biste mogli napraviti uplatu. HAC vam pošalje R1 račun na željenu e-mail adresu, pa je ta usluga idealna za pravne osobe, obrte, ali i za fizičke osobe.

Foto: Aircash

Ne propustite akciju u kojoj vam pri prvoj nadoplati ENC-a, Aircash daruje 50kn! Nadoplatite ENC i odmah dobivate ekstra 50kn na svom Aircash novčaniku.

Preuzmi Aircash aplikaciju za svoj pametni telefon!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije