Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona

Agencijama prihodi unatoč krizi rastu i više od 20 posto

turizam
Goran Jakuš/Pixsell
08.09.2011.
u 21:10

Dobra je vijest kad poslovni rast prati i rast broja zaposlenika; Uniline je lani imao 110 djelatnika, a ove ih godine zapošljava 150

I u krizi nekima ide vrlo dobro. Turistička agencija Uniline, primjerice, knjiži čak 25 posto veće ukupne prihode nego lani. Plan za tekuću godinu od 175 milijuna kuna prihoda te 300.000 gostiju pokazuje se posve dostižnim. Dobra je vijest da je poslovni rast pratio i rast broja zaposlenika. Uniline je lani imao 110 djelatnika, a ove ih godine zapošljava više od 150.

Uniline, inače, nudi zaokružen turistički proizvod, od smještaja, transfera, rent a cara, izleta, autobusnih tura, organizacije kongresa, incentiva i sportskih događaja do posebnih programa za individualne goste te grupnih aranžmana, a ima deset poslovnica. Internetski portal www.uniline.hr nudi uslugu na 13 jezika i ove godine bilježi 4,5 milijuna posjeta. Stranice portala otvarane su gotovo 30 milijuna puta.

– U idućim godinama planiramo nov, velik iskorak u svim segmentima poslovanja na razini regije te dodatno širenje do pozicije ključnog regionalnog igrača u turizmu – kaže Boris Žgomba, predsjednik uprave Unilinea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije