Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekoliko formata

11. PMI Forum donosi trodnevnu edukaciju i druženje projektnih menadžera iz regije

PMI Forum
Foto: Promo
04.10.2017.
u 09:23

PMI Forum pod nazivom „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ u zagrebačkom Plaza Event Centru od 13. do 15. studenog 2017. okupit će oko 400 sudionika iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i drugih zemalja.

Projektni menadžeri rezervirat će termin sredinom studenog za najveće regionalno okupljanje stručnjaka za upravljanje projektima. PMI Forum pod nazivom „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ u zagrebačkom Plaza Event Centru od 13. do 15. studenog 2017. okupit će oko 400 sudionika iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i drugih zemalja.

PMI Forum tijekom tri dana trajanja uspješno kombinira nekoliko formata: konferencijski dan koji uključuje panel rasprave i predavanja te radionice namijenjene manjih grupama polaznika. Naravno, službeni program omogućava i vrijeme za međusobna druženja sudionika koji imaju priliku razmjeniti iskustva i istražiti prilike za poslovnu suradnju.

Tijekom središnjeg konferencijskog dana u utorak, 14. studenoga, sudionici će imati priliku poslušati predavanja i panele u kojima će sudjelovati brojni domaći i strani stručnjaci. Među ovogodišnjim predavačima ponovni gost je proslavljeni glumac i režiser Zijah A. Sokolović. Zijahova umjetnička strast traje više od 45 godina, a donijela mu je čak 74 glumačke nagrade. Njegova poznata monodrama „Glumac je...glumac je...glumac“ slavi punih 40 godina igranja, a imala ju je prilike vidjeti publika u 20 zemalja. Svoje bogato iskustvo slobodnog umjetnika opet će podijeliti sa sudionicima Foruma na kojem će govoriti o subjektivnom i objektivnom pojmanju uloga te o industriji javnih uloga, o čemu kaže: „Naš život je vrijeme, prostor i radnja. Gluma postoji sama za sebe i ponekad se upotrebljava u kazalištu, ali se ponekad u toj istoj formi upotrebljava i u našim životima. Ako razmišljamo kazališno, mi u našim životima nemamo „obaveze“, nego „uloge“ i nesvjesno se služimo Glumom kao mogućom komunikacijom. Kazališno, glumački gledano, ulogu moraš objektivno razumjeti. Razumjeti objektivne  okolnosti, mogućnosti i date okolnosti i onda je subjektivno glumiti ulogu. Tijekom svog predavanja pričat ću o različitim ulogama među kojima su i uloge kao posljedice društvenih i civilizacijskih okolnosti koje zovemo „industrija javnih uloga.“

Radionice su neizostavan dio programa Foruma, a njihovu kvalitetu najbolje dokazuje odlična posjećenost. Izvrsni i iskusni predavači te stručan i temeljit pristup temama s područja vođenja projekata jamče da će sudionici steći znanja primjenjiva u svojoj poslovnoj praksi. Prvi Forumski dan donosi cjelodnevnu radionicu Agilna procjena i planiranje, koju vode dva domaća stručnjaka, Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak. Sudionici će naučiti više o agilnom vođenju projekata i postavljanju zahtjeva tijekom interaktivne radionice koja će uključiti i pregled Scrum procesa, planiranje, metode agilne procjene i praćenje napretka. Broj mjesta na radionicama je ograničen.

Prijave za PMI Forum su otvorene, a zainteresirani se mogu prijaviti online, i to po povoljnijim cijenama tijekom trajanja razdoblja rane prijave. Studenti tijekom cijelog razdoblja trajanja prijava ostvaruju 70% popusta na cijenu kotizacije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije