Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 11°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • -obrisani-:

    Crkva je u pravu kad optužuje medije, jer većina mas-medija je u službi neo-liberalnog i protunacionalnog, protuvjerskog konceta gušenja nacionalnog, tradiocionalnog i vjerskog, zastupaju koncept bivših srbo-protunarodnih asocijacija i hegemonije.

  • pero perić:

    ...biskup je totalno u pravu! istina je još i pogubnija..nevjerojatno koliko šljama novinarskog radi u hrvatskoj, koliko laži je napisano samo o ratu za Hrvatsku....prava poslastica piskarala su Katolička crkva u Hrvatskoj...ma i goebelsa su nadmašili!

  • -obrisani-:

    Šoroševi postulati primjenjeni na slugandere... Sun Tsu: \"Najveća umjetnost je slomiti otpor neprijatelja bez borbe na bojnom polju. Samo indirektna metoda može jamčiti pravu pobjedu (...) Iskoristite rad najnižih i najodvratnijih ljudi. Širite nejedinstvo i svađe među građanima neprijateljske zemlje ... prikaži još!lje (...) Poništavajte sve vrednote. Budite velikodušni s ponudama i poklonima da biste kupili informacije i ortake. Svugdje smjestite svoje ljude. Nemojte štedjeti ni u novcu, ni u obećanjima, jer to donosi visoke kamate.\"