Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dom

Bezbroj lica vješalica u vašem domu

vješalice
Foto: Arhiv VL-a
1/4
26.09.2010.
u 14:51

Ljubiteljima ‘otkvačenog’ dizajna svidjet će se ‘leteće’ vješalice pričvršćene na strop, ili vješalica sa žaruljom koja obješenu odjeću pretvara u neobičnu svjetlosnu instalaciju

Gomilanje odjeće izvan ormara mnogima je slaba točka, osobito s dolaskom jeseni, kad zbog velikih temperaturnih razlika tijekom dana kombiniramo više slojeva odjeće, i do posljednjeg trenutka promišljamo je li da izađemo iz kuće u tanjoj ili debljoj jakni.

Dakle, već nam je “na startu” potrebno praktično odlagalište za stvari, s kojega po potrebi možemo brzo i jednostavno “skinuti” baloner, šal, šešir..., a bilo bi dobro da su nam pri ruci torba, kišobran i druge stvari za kojima nerijetko posežemo u trku. Najlogičnije je rješenje vješalica koja se, iako nedvojbeno korisna, često smatra dosadnim i nelijepim predmetom koji se teško uklapa u “opću sliku” prostora. No, dizajneri nam jasno pokazuju da se vrijeme nezgrapnih i masivnih vješalica može smatrati pretpoviješću, te da se vješalice danas s pravom nazivaju vrhunskim “accesoireom”.

Neobični oblici toliko su dekorativni da vješalica može ukrasiti prostor poput kakve skulpture s posebnim efektima: naizgled lebdećom lakoćom, sklapanjem i nadograđivanjem po želji, duhovitim osvjetljenjem... Uživajte u otkrivanju bezbroj zabavnih lica vješalica!

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bosanaco
20:15 01.10.2010.

gdje ima da se kupi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?