Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.06.2012. u 12:00

Josip Friščić, bivši predsjednik HSS-a, poručio je svom nasljedniku Hrgu da neće sjesti u saborsku klupu makar on morao na jednoj nozi u Sabor. Friščić više vjeruje u svoju nogu nego u seljačku slogu.

Vesna Pusić, ministrica vanjskih poslova, otkrila je u razgovoru za Novi list da u tom ministarstvu treba riješiti višak ljudi jer ima stalno zaposlenih djelatnika koji ne znaju engleski jezik i nisu kompjutorski pismeni pa u skladu sa svojim znanjima ništa ne rade. Bilo bi zgodno kada bi si ministrica dala truda pa istražila tko se od njezinih prethodnika igrao barba Luke i zaposlio te nekorisne kadrove u javnoj upravi. Vjerojatno postoji dokumentacija o tim uhljebljenjima na državnim jaslama.

Borba za saborsku klupu

Friščićeva noga i
 seljačka sloga

Josip Friščić, bivši predsjednik HSS-a, poručio je svom nasljedniku Hrgu da neće sjesti u saborsku klupu makar on morao na jednoj nozi u Sabor. Friščić više vjeruje u svoju nogu nego u seljačku slogu.

I to smo dočekali

Barack Obama je potomak hrvatskih iseljenika

Alfred Krupa, karlovački slikar i bivši vođa hrvatskih templara, podijelio je s Jutarnjim listom niz fantastičnih otkrića koja sežu u 1540. godinu kada su se izbjeglice iz Dubrovnika “neslavno razbili” u Sjevernoj Karolini. Miješanjem s Indijancima Krupini preci stvorili su “novu rasu” Croatana iz kojih su nastali Melungeoni kojima pripadaju Abraham Lincoln, Tom Hanks, Heather Locklear i sam Barack Obama. Znao sam da su to sve naši ljudi.

Još malo pa nestalo

Nastavlja se sezonska rasprodaja Kerumove imovine

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, nije došao u Vilu Dalmaciju na svečanu sjednicu Gradskog vijeća i županijske Skupštine uoči Dana državnosti. Umjesto toga, u to je vrijeme sjedio s društvom u jednom od kafića na rivi i održao radnu sjednicu s jedinom točkom dnevnog reda: a šta ćemo popit? Sada je jasno i zašto gradonačelnik nije imao vremena za proslavu Dana državnosti. Slavio je prodaju svoje 32,5 metara duge jahte umirovljenom generalu Ivanu Čermaku za, prema medijskim procjenama, 3,6 milijuna eura. Tako je nastavljena sezonska rasprodaja kod Keruma koji povoljno nudi i brojne nekretnine. Cijena – prava sitnica.

Komentara 14

UN
unbekant
12:41 26.06.2012.

hehehehehehe,ovo za onoga Obamu je super,hehehehhehe ma nebinas ni cudili daje on naseg porjekla,buhaaaaaaaaa

BE
ben12
13:33 26.06.2012.

U Hrvatskoj ništa novo u Croatiji također !

OS
osica
12:31 26.06.2012.

Vesnice - od kad vas znam kao političarku " od opozicije do vlasti" govorite da državnu upravu treba reorganizirati - ne vidimo ništa od toga. Jedina je mjera - smanjiti ćete ionako bijedne plaće svima - pa ćete i od od onih "sposobnih i radišnih " napraviti neradnike". Ako se u upravi i "netko pobuni protiv neradnika. On prvi dobije nogpomet - da ne talasa." Jednom riječju - katastrofa, nikao da od riječi prijeđete na djela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?