Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Cortini d'Ampezo

Barbika, pa barem za jedan vikend!

barbie
Reuters
26.11.2010.
u 16:30

Sve je ružičasto - od namještaja, posteljine, ručnika do skulptura pudlica i pjenušca

Priznajte, barbika, njezin savršen stas, kosa, velike plave oči, savršena kuća, kabriolet, divan partner, prekrasna garderoba i bezbroj cipela u šarenim bojama još uvijek čuči u vama, a želja da na trenutak živite kao ona u prekrasnoj kući, spavate u ružičastoj sobi u krevetu s ružičastim baldahinom ostala je neispunjena želja. E, pa prilika da je ostvarite ipak postoji. Početkom prosinca luksuzni Grand Hotel Savoy u talijanskoj Cortini d’Ampezzo otvara vrata apartmana uređenog u barbikinu stilu.

U suradnji s Mattelom, proizvođačem poznate lutke, najluksuzniji hotel u Cortini uredio je ružičasti apartman i nazvao ga “Suite Barbie”. Ovo nije prvi takav apartman jer se slavna lutkica slavi i u Plazi Athénée hotelu u Parizu, hotelu Husa Princesa u Barceloni i u Palm Resortu u Las Vegasu. Ne treba posebno naglašavati da je u barbikinu apartmanu sve ružičasto, od namještaja do ručnika, na jastucima i ručnicima izvezeni su njezini inicijali, a čak je i ogrtač za kupanje - ružičast. Pored kamina su dvije skulpturice ružičastih pudlica, a okviri za ogledala složeni su od barbika. Hotel u zanimljivoj ponudi u svojem apartmanu nudi ružičasti šampanjac i muffine, ali ne spominje Kena!  No, to je manje važno s obzirom na to da su u apartmanu tri spavaonice s velikim krevetima, kamin, jacuzzi... Vikend u ovom apartmanu u Vegasu stoji 4000 dolara.  

Za svoj najnoviji apartman barbika je "odabrala" hotele u mondenom zimovalištu u Dolomitima. Ipak je riječ curi iz visokog društva koja odsjeda samo u hotelima s - pet zvjezdica!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?