Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema automobila?

ZG Auto Show 2020. s fokusom na motocikle i gospodarski program

Zagreb Auto Show
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
31.01.2020.
u 18:01

Tijekom prosinca prošle i siječnja ove godine došlo je do značajnog odustajanja izlagača osobnih vozila, zbog čega je Zagrebački velesajam donio odluku o promjeni tematskih i sadržajnih cjelina Zagreb Auto Showa

Zbog mnogobrojnih otkazivanja izlagača na ovogodišnjem Zagreb Auto Showu, koji bi se trebao održati od 31. ožujka do 5. travnja, Zagrebački velesajam kao organizator priredbe, oglasio se priopćenjem kako će promijeniti koncepciju izložbe i više se orijentirati na motocikle, prateću industriju i gospodarski program. Segment osobnih automobila bit će zastupljen u manjoj mjeri.

- Tijekom prosinca prošle i siječnja ove godine došlo je do značajnog odustajanja izlagača osobnih vozila, zbog čega je Zagrebački velesajam donio odluku o promjeni tematskih i sadržajnih cjelina Zagreb Auto Showa. Zagrebački velesajam, u kontekstu globalnih, a očito i lokalnih trendova proaktivno nastavlja realizaciju ovog sajma za koji je do sad prijavljeno 164 izlagača. O novim okolnostima i zaokretu u konceptu svi partneri Zagrebačkog velesajma su obaviješteni, a nova rješenja u pripremi sajma bit će objavljena u narednim danima - priopćili su iz ZV-a.

Podsjetimo, kako smo nedavno pisali, od izlaganja na Zagreb Auto Showu, koji je kao jedini auto-salon u regiji pod okriljem Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA), odustala je većina zastupnika marki osobnih automobila u Hrvatskoj. Većina ih navodi da se orijentiraju na druge kanale promocije i digitalizaciju, odnosno da troškovi izlaganja ne opravdavaju korist od sudjelovanja na sajmu. Dio je to globalnih trendova prema kojima mnogi proizvođači u zadnjih nekoliko godina ne sudjeluju na najvećim svjetskim autosalonima u Ženevi, Frankfurtu i Parizu.

Komentara 3

DU
Deleted user
09:56 02.02.2020.

Bandićevi uhljebi i velesajamski paraziti su nabili takve cijene da se izlagačima ne isplati doći. Uhljebima i kumovima je svejedno jer plaća koja podiže HR prosjek stiže redovno i na vrijeme.

OB
Oblivion
13:25 02.02.2020.

Nema veze, bude opet u West Gateu neki show priređen

Avatar Sokol
Sokol
13:44 14.02.2020.

Ne dođe li zg autoshow onda bandića objesiti za jaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije