Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAZNAJTE ZAŠTO

Zamijenite stari automobil novim i VW vam daje 10.000 eura

New Volkswagen models Golf Cabriolet and Passat are stored at the 'CarTowers' in the theme park 'Autostadt' next to the Volkswagen plant in Wolfsburg March 9, 2011. Volkswagen unveiled plans to cut 23,000 jobs in Germany to help achieve 3.7 billion euros
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
08.08.2017.
u 14:43

Njemački automobilski div Volkswagen (VW) najavio je u utorak do 10 tisuća eura premije za kupce koji odluče zamijeniti starog 'dizelaša' novim, ekološki prihvatljivim modelom

Njemački automobilski div Volkswagen (VW) najavio je u utorak do 10 tisuća eura premije za kupce koji odluče zamijeniti starog 'dizelaša' novim, ekološki prihvatljivim modelom iz palete VW-ovih brendova.

Najveći svjetski proizvođač vozila također će ponuditi između 1.000 i 2.380 eura poticaja za kupnju vozila na alternativni pogon, uključujući električne, hibridne i automobile na prirodni plin.

Poticaji stupaju na snagu odmah i traju do kraja godine a nadovezuju se na prošlotjedni sporazum proizvođača i vlade u Berlinu o ograničenju zagađenja povezanog s dizelom.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:34 09.08.2017.

Vratiti kupce pa koliko košta da košta, bravo za marketing!

Avatar Milokliz
Milokliz
20:39 15.08.2017.

To je opet neka prevara u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije