Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečano otvorenje

Zagreb Auto Show: Provjerite koje sve novitete možete vidjeti do nedjelje

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
10.04.2018.
u 17:15

Spektakl, za koji se očekuje da će ga do nedjelje razgledati oko 150.000 posjetitelja, započeo je otkrivanjem novog Volkswagen Touarega, koji je svjetskoj javnosti prvi put pokazan prije tri tjedna u Pekingu.

Zagreb Auto Show - nakon predstavljanja novih automobila i motocikala novinarima - od 15 je sati otvoren i za posjetitelje.

Spektakl, za koji se očekuje da će ga do nedjelje razgledati oko 150.000 posjetitelja, započeo je otkrivanjem novog Volkswagen Touarega, koji je svjetskoj javnosti prvi put pokazan prije tri tjedna u Pekingu. Kako nam je objasnio Ivo Ivančević, član uprave tvrtke Porsche Croatia, velik je izazov na salon na manjem tržištu, poput našeg, dovesti novitet tako brzo nakon svjetske premijere na nekom od vodećih salona.

No, Touareg je tu, u Zagrebu, a ista je grupacija, ali pod Škodinom značkom, domaćoj publici servirala i poslasticu u vidu jedinog konceptnog automobila na ovogodišnjem salonu. Na njegovim će temeljima nastati novi crossover, koji se na hrvatskom tržištu očekuje do ljeta 2019. godine. Uz mnoštvo hrvatskih premijera, na Zagreb Auto Showu može se vidjeti motocikl vrijedan više od 600.000 kuna, automobil kojem cijena iznosi 500.000 eura...

Što je sve izloženo na Zagreb Auto Showu, pogledajte u našem videu. Za jednokratnu ulaznicu za Zagreb Auto Show valja izdvojiti 40 kuna (umirovljenici 20 kn), a stalna ulaznica stoji 130 kn. Sajam će biti otvoren radnim danima od 10 do 21 sat, a vikendom od 9 sati. U petak i subotu bit će otvoren do 22 sata.

Komentara 1

BU
bugatti
21:09 10.04.2018.

A gdje je Rimac - kada ce biti krug live po Nurbergringu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije