Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZILI SMO

Moderan poslovni partner u dostavnoj i putničkoj izvedbi

Toyota ProAce
Foto: Toyota
1/8
06.10.2016.
u 18:00

Dostavni ProAce već je u prodaji s cijenom od 166.900 kuna za najkraće izdanje i Base opremu. Putnička izvedba ima do devet sjedala

Nastao u suradnji s francuskom PSA Peugeot Citroen grupacijom, Toyotin ProAce nudi dvije verzije međuosovinskog razmaka (292,5 i 327,5 cm) na kojima su napravljene tri različite dužine vozila - 460,6 cm, 495,6 i 530,8 cm. Tu je i putnička, kombi te izvedba šasije.

Dva suvozačka sjedala

ProAce je visok 190,5 (Compact) odnosno 189 cm u ostalim verzijama. Novost je najkraća, Compact verzija. Dolazi s dva suvozačka sjedala. Za dostavno izdanje Toyota je predvidjela 1,6-litreni dizelaš od 95 KS koji dolazi s 5-stupanjskim ručnim mjenjačem ili 6-stupanjskim robotiziranim, dok se snažnije izdanja istog motora od 115 KS, odnosno dvolitreni D-4D modeli od 120 i 150 KS isporučuju sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem. Top ponudu čini izdanje od 180 KS koje dolazi isključivo uz 6-stupanjski automatski mjenjač. Za pohvalu je servisni interval od 40.000 km ili dvije godine. Dostavni ProAce već je u prodaji i kreće od 166.900 kn za najkraće izdanje i Base razinu opreme. Srednja duljina kreće od 181.900 kn, dok za najdulji model treba izdvojiti 194.900 kn. Crew Cab verzija sa 6 sjedala starta sa 204.900 kn, a svi modeli pripadaju N1 segmentu gdje nema trošarine te postoji mogućnost odbijanja PDV-a. Kod putničke izvedbe Proace Verso najslabija je tzv. Combi verzija sa 8 ili 9 sjedala, slijedi Shuttle s istim brojem sjedala, pa Family verzija s osam sjedala.

Stolići i okretanje sjedala

Stražnja dva sjedala postavljena su na šine, pa ih je moguće pomicati. Najluksuznije je VIP izdanje sa 6-7 sjedala. U ovom je izdanju moguće i okretanje sjedala, te postavljanje stolića.

>> Kombi za devet putnika s opremom iz visoke klase

>> Povijesnim vrlinama kultni njemački kombi dodao je sve blagodati modernog doba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije