Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vozila državnih institucija na prodaju putem licitacije

trcz
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
10.12.2014.
u 08:30

Licitacija rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih i najzanimljivijih načina kupovine limenih ljubimaca biti će održan sredinom prosinca u organizaciji TRCZ-a kada će svim zainteresiranim kupcima biti ponuđeno preko tri stotine vozila svih marki i brandova. U sklopu ponude će biti ponuđena i vozila državnih istitucija, redom HAC-a, MUP-a te resornih ministarstva.

Licitacija će biti održana u subotu 13. prosinca s početkom u 09.00 sati u prostoru KULTURNOG CENTRA PEŠĆENICA. Tijekom licitacije potencijalnim će kupcima biti ponuđeno gotovo tri stotine vozila. Jedan dio vozila koja su u ponudi pripadaju državnim institucijama te će tako zainteresirani moći vrlo povoljno do vozila koja su do nedavno bila korištena od strane MUP-a, HAC-a i pojedinih ministarstava.

Organizator licitacije je TRCZ, vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u licitaciji moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom licitacije iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje licitacijskog iznosa 200 kuna.

Sva vozila iz ponude mogu se unaprijed pogledati na lokacijama u Donjoj Zelini, Donjozelinska bb u periodu od 11. do 12 prosinca, u vremenu od 10-14 sati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?