Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPAZITE

VIDEO Savjetujemo na što paziti prilikom kupnje rabljenog automobila

Rabljeni auti
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
24.10.2018.
u 09:15

Provjerite dokumente vozila, prijeđene kilometre, stanje auta, je li pod teretom...

Kupnja automobila nije uvijek jednostavan posao, a jedna od najvećih dilema jest kupiti novo ili rabljeno vozilo. Često nas financije ograničavaju na ovaj drugi izbor. I zato je kod kupnje rabljenih automobila važno pripaziti na nekoliko stvari.

Najbolje je automobil kupiti od poznate osobe, od nekoga kome vjerujete i znate kako je koristio automobil, a treba izbjegavati preprodavače. Ne možemo reći da kod preprodavača ne možete naići na dobru priliku i automobil koji vrijedi kupiti, ali svakako morate biti oprezniji pri kupnji. Potražite ih i kod registriranih trgovaca.

VIDEO Pogledajte savjete za kupnju rabljenih automobila! 

 

 

Komentara 11

FO
folerx
09:35 24.10.2018.

Treba donijeti zakon da svi oglasnici moraju zahtjevati od oglasivaca izlist broja kilometara unazad 10g!!! Bas kao sto i oglasivaci nekretnina moraju priloziti energetski certifikat...

KI
Kitnjak
09:45 24.10.2018.

Dok ja to sve provjerim švercer mi ga kupi ispred nosa. Kupnja rabljenog je teška lutrija.

Avatar utunelu
utunelu
09:52 24.10.2018.

bog te dragi tko pise ovakve tekstove?djeca srednjoskolci tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije