Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIV TRENUTAK

VIDEO Pogledajte kako je saznao da mu je brat poklonio Alfu: 'Burazer kupio?'

Poklonio mlađem bratu auto
Foto: Screenshot YouTube
31.08.2019.
u 12:03

Nemanja i kupac iznenadili su mlađeg brata u zanimljivoj "podvali", a reakciju oduševljenog mladića možete pogledati u videu

Ima li boljeg načina da iznenadite mlađeg brata nego da mu kupite automobil kakav si je dugo priželjkivao? 

Ova priča je krenula tako što je YouTuber iz Srbije Nemanja, koji vodi kanal Auto Analiza, objavio niz klipova u kojima kupuje polovnu Alfu Romeo 147, popravlja je i, na kraju, prodaje.

Auto je nakon sređivanja oglasio na 1750 eura, bilo je puno zainteresiranih, no kad mu se javio čovjek iz Chicaga i rekao da bi volio pokloniti automobil bratu, nije dvojio kome će prodati Alfu. 

Nemanja i kupac iznenadili su mlađeg brata u zanimljivoj "podvali", a reakciju oduševljenog mladića možete pogledati u videu:

Ključne riječi

Komentara 6

GA
GandalfovBrat
12:26 31.08.2019.

poštedite nas više srba. hvala.

RM
ruzica_mario
12:42 31.08.2019.

pa dokle vise ovo teroriziranje sa vijestima iz opancareva???

PU
paul-umpe
12:47 31.08.2019.

Kad kupis Alfu mehanicar pravi festu a kad je prodas ako je prodas onda ti pravis festu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije